Friday , December 2 2022

Prințul William și Prințul George, ținute similare în lojă la meciul Anglia-Germania

Prințul William și fiul său cel mare, Prințul George, au purtat costume și cravate similare la meciul de marți din cadrul Campionatului UEFA Euro 2020 dintre Anglia și Germania, pe stadionul Wembley. Tatăl și fiul său de 7, care va deveni cândva rege, ani aveau jachete bleumarin și cravate cu dungi roșii, albe și albastre, culorile drapelului britanic.

Așa cum notează Page Six, citată de elle.ro, nu este prima dată când George, al treilea în linia de succesiune la tron, poartă haine similare cu cele ale tatălui său, viitorul rege. La botezul Prințului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, George a purtat o ținută aproape identică cu cea purtată de William la botezul Prințului Harry. La fel, în 2015, la botezul surioarei lui, George a fost îmbrăcat cu o cămașă albă cu guler rotund și broderie roșie și cu pantaloni scurți, roșii, similare cu cele în care a apărut William când și-a vizitat pentru prima dată fratele nou-născut, la spitalul St. Mary.

La meciul de marți, care a avut loc în Londra, Prințul William, care este și președintele Asociației de Fotbal, a stat alături de micul George, pentru a putea comenta în timp real desfășurarea partidei. La meci a asistat și Kate Middleton, îmbrăcată într-un sacou roșu cu două rânduri de nasturi aurii de la Zara, un tricou alb, blugi skinny negri și cercei cu perlă.

În toate fotografiile, micul prinț pare complet absorbit de ce se petrece pe teren și, adeseori, îngrijorat. Prezența lui se pare că a adus noroc naționalei britanice, care a avut un meci spectaculos și a învins Germania cu un scor de 2-0, pentru a se califica în sferturile campionatului.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …