Saturday , November 26 2022

Printul William si Kate, primiti de bastinasi in fundul gol, in Noua Zeelanda. S-au salutat cu oficialii frecandu-si nasurile (FOTO)

kate salut nas

Plecaţi într-o vizită oficială de trei săptămâni la Antipozi, prinţul William al Marii Britanii, soţia sa, ducesa Kate, şi fiul lor, George, de doar opt luni, au fost primiţi cu mare fast la Wellington, în Noua Zeelandă. Familia regală a asistat şi chiar a participat la ritualurile băştinaşilor.
william-noua zeelandaDupă ce au coborât din avion, William, Kate şi micuţul George au fost întâmpinaţi de oficiali neo-zeelandezi, şi, conform tradiţiei, la întâlnirea cu membrii tribului maori, ducesa şi prinţul au păstrat eticheta şi s-au salutat cu oficialii frecându-şi nasurile.
kate-bastinasApoi, cei doi au asistat la un dans al războinicilor maori care erau aproape dezbrăcaţi. Aceştia s-au prezentat în faţa tinerilor de sânge nobil în fundul gol, acoperiţi în părţile esenţiale. William s-a încumetat chiar să imite câteva mişcări din dansurile tribale.
Nici George nu a trecut neobservat, micuţul prinţ fiind fascinat de toţi “ciudaţii” care dansau pe lângă părinţii săi.
libertatea.ro
 

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …