Saturday , March 2 2024

Printul William se casatoreste cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor

Prin]ul William, în vârst\ de 28 de ani – al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dup\ tat\l s\u, prin]ul Charles -, se va c\s\tori cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor, potrivit unor surse oficiale citate de AFP.
“Prin]ul de Wales este încântat s\ anun]e logodna prin]ului William cu domni[oara Catherine Middleton. C\s\toria va avea loc în prim\vara sau în vara anului 2011, la Londra”, se afirm\ într-un comunicat emis de Clarence House, re[edin]a prin]ului Charles [i a fiilor s\i, William [i Harry.
Prin]ul William, fiul cel mare al prin]esei Diana, decedat\ în 1997, [i Kate Middleton, ambii în vârst\ de 28 de ani, “s-au logodit în luna octombrie, cu ocazia unei vacan]e private pe care au petrecut-o în Kenya”, se afirm\ în acela[i comunicat.
“Prin]ul William a informat-o pe regin\, dar [i pe al]i membri apropia]i din familie. El i-a cerut, totodat\, permisiunea tat\lui domni[oarei Middleton”, a ad\ugat aceea[i surs\.
Prin]ul William [i Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studen]i la Universitatea St Andrews din Sco]ia, au rela]ie de aproape 10 ani, marcat\ de câteva desp\r]iri [i reîmp\c\ri.
Potrivit unor surse apropiate cuplului, Kate Middleton, numit\ de presa britanic\ “Waity Katie” (Katie care tot a[teapt\), deoarece a a[teptat mul]i ani ca prin]ul William s\ o cear\ în c\s\torie, a renun]at la slujba pe care o avea în compania online specializat\ în organizarea de petreceri, ce apar]ine p\rin]ilor ei, în special pentru a se concentra asupra rela]iei pe care o are cu prin]ul britanic.

Vezi si

VIDEO. Activiști PETA au întrerupt prezentarea Victoriei Beckham la Paris Fashion Week

Activişti ai grupului pentru drepturile animalelor PETA au perturbat, vineri, prezentarea de modă a Victoriei …