Monday , January 30 2023

Printul William se casatoreste cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor

Prin]ul William, în vârst\ de 28 de ani – al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dup\ tat\l s\u, prin]ul Charles -, se va c\s\tori cu iubita sa, Kate Middleton, anul viitor, potrivit unor surse oficiale citate de AFP.
“Prin]ul de Wales este încântat s\ anun]e logodna prin]ului William cu domni[oara Catherine Middleton. C\s\toria va avea loc în prim\vara sau în vara anului 2011, la Londra”, se afirm\ într-un comunicat emis de Clarence House, re[edin]a prin]ului Charles [i a fiilor s\i, William [i Harry.
Prin]ul William, fiul cel mare al prin]esei Diana, decedat\ în 1997, [i Kate Middleton, ambii în vârst\ de 28 de ani, “s-au logodit în luna octombrie, cu ocazia unei vacan]e private pe care au petrecut-o în Kenya”, se afirm\ în acela[i comunicat.
“Prin]ul William a informat-o pe regin\, dar [i pe al]i membri apropia]i din familie. El i-a cerut, totodat\, permisiunea tat\lui domni[oarei Middleton”, a ad\ugat aceea[i surs\.
Prin]ul William [i Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studen]i la Universitatea St Andrews din Sco]ia, au rela]ie de aproape 10 ani, marcat\ de câteva desp\r]iri [i reîmp\c\ri.
Potrivit unor surse apropiate cuplului, Kate Middleton, numit\ de presa britanic\ “Waity Katie” (Katie care tot a[teapt\), deoarece a a[teptat mul]i ani ca prin]ul William s\ o cear\ în c\s\torie, a renun]at la slujba pe care o avea în compania online specializat\ în organizarea de petreceri, ce apar]ine p\rin]ilor ei, în special pentru a se concentra asupra rela]iei pe care o are cu prin]ul britanic.

Vezi si

Actorul Ryan Reynolds, entuziasmat de experiența ca patron de club de fotbal din Marea Britanie

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolurile din Deadpool, Definitely Maybe, The Proposal, …