Wednesday , May 12 2021

Printul William nu este suficient de inteligent pentru Cambridge, acuza studentii

william

Printul William, care va frecventa un curs de management in agricultura la Universitatea Cambridge, este acuzat de studenti ca notele sale nu au fost suficient de bune pentru a fi admis la acest curs.
Ei sustin ca printul William nu este suficient de inteligent pentru a studia la prestigioasa universitate si ca se afla acolo doar datorita statutului sau, scrie The Mirror.
“Este o insulta pentru fiecare student ale carui note sunt la fel sau mai bune decat ale lui si care nu a fost admis la Cambringe in ciuda rezultatelor sale”, a spus Melissa Berrill, absolventa a institutiei de invatamant.
Acuzatiile studentilor au fost publicate in ziarul universitatii. Will Heilpern, care scrie la aceasta publicatie, a precizat ca rezultatele viitorului rege sunt “mediocre”. Cu toate acestea, un purtator de cuvant al Palatului a mentionat ca printul Willam “abia asteapta inceperea cursului”.
Printul William, din nou student: Va studia agricultura la Universitatea Cambridge
La inceputul acestei saptamani, William, in varsta de 31 de ani, va incepe un curs de management in agricultura, care va dura 10 saptamani si in timpul caruia va invata despre problemele cu care se confrunta comunitatile rurale din Marea Britanie si despre industria agricola. Acest curs ii va folosi dupa ce va mosteni afacerile tatalui sau.
Ducele de Cambridge va avea intre 18 si 20 de seminarii pe saptamana, avand de redactat eseuri si facand practica pe teren. Se pare ca printul va locui la Cambridge pe toata durata cursului.

Vezi si

Bennifer 2.0. Ben Affleck și Jennifer Lopez, escapadă romantică în Montana, la 17 ani de la despărțire

După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, Jennifer Lopez și …