Tuesday , May 17 2022

Prințul Philip va fi îngropat într-un sicriu confecționat din lână. O mașină electrică îl va duce pe ultimul drum

Prințul Philip al Marii Britanii, care a murit în 9 aprilie, va avea parte de o înmormântare ecologică. Sicriul său va fi confecționat din lână, iar prințul consort va fi dus pe ultimul său drum cu o mașină electrică, un Land Rover, potrivit Independent, citat de spotmedia.ro.

Înmormântarea Ducelui de Edinburgh va avea loc sâmbătă, 17 aprilie, la ora 15:00, la Capela Sf. George din Windsor și va fi televizată. Din cauza restricțiilor impuse din cauza coronavirusului, doar 30 de oameni vor putea participa.

Ceremonia va onora interesul prințului Philip pentru mediu, arătat de-a lungul vieții, și va avea câteva ”note ecologice”.

Land Rover-ul care va transporta sicriul ducelui prin terenul castelului Windsor până la capelă este un vehicul electric hibrid. Însuși prințul Philip a ajutat la proiectarea acestuia în 2005.

Un alt aspect ecologic ar fi sicriul. Se spune că Palatul Buckingham ia în considerare un sicriu… din lână. Sicriele din lână sunt fabricate exclusiv din materiale care sunt ușor biodegradabile și sunt întărite de carton reciclat. În interior, acestea sunt căptușite cu bumbac organic, iar marginile sunt finisate cu iută.

 

Vezi si

VIDEO. Momentul în care prezentatoarea TVR se pregăteşte să anunţe votul juriului la Eurovision şi nu e lăsată să intre în direct

Eda Marcus, prezentatoare TVR, a publicat pe Instagram înregistrarea cu momentul “Bucharest is calling”, consternarea …