Sunday , July 21 2024

Prințul Harry susține că a eliminat cam jumătate din cartea sa de memorii, multe pasaje delicate despre tatăl și fratele său: „Ar fi putut fi două volume”

Într-un interviu pentru Daily Telegraph, Ducele de Sussex a mai spus că transcrierea iniţială pentru cartea Spare / Rezervă avea o lungime de două ori mai mare decât cea finală şi că i-a fost greu să decidă ce să elimine.

O mare parte dintre detaliile care au fost în cele din urmă editate, a adăugat el, îi priveau atât pe tatăl său, cât şi pe fratele său.

„Primul draft a fost diferit”, a spus el în interviu. „Au fost 800 de pagini, iar acum s-a redus la 400 de pagini. Ar fi putut fi două cărţi. Şi cel mai greu a fost să elimin lucruri”.

El a adăugat: „Sunt unele lucruri care s-au întâmplat, în special între mine şi fratele meu şi, într-o oarecare măsură, între mine şi tatăl meu, pe care pur şi simplu nu vreau să le ştie lumea. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată.”

Palatul Kensington şi Palatul Buckingham au spus că nu vor comenta conţinutul cărţii. Ştirile despre materialul suplimentar ar putea provoca şi mai multă consternare pentru familia regală, comentează The Guardian.

Prinţul Harry vorbeşte şi despre ceea ce susţine că a fost o lipsă de sprijin faţă de el şi faţă de Meghan.

Ducele a reiterat că nu a încercat să distrugă monarhia, ci să ajute la reformarea acesteia.

Referindu-se la copiii Prinţului William – George, nouă ani, Charlotte, şapte şi Louis, patru – Prinţul Harry a spus că cel puţin unul dintre copiii fratelui său va fi „de rezervă” şi că acest lucru îl „doare” şi „îngrijorează”. „Nu este vorba despre încercarea de a ataca monarhia, ci despre încercarea de a-i salva de ei înşişi”, a adăugat el.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …

One comment

  1. asa zisul prinz Harry e un nätäräü ce isi trage familia in mocirlä cu aceastä carte de doi bani valoare . Ascultä de nevastä-sa . Jenant cuplu. Amindoi niste paraziti ce träiesc din impozitele oamenilor ca si ceilalti