Monday , January 30 2023

Printul Harry si Meghan vor avea reality-show pe Netflix

Prinţul Harry şi Meghan Markle au acceptat să apară într-o emisiune de tip reality show pentru platforma Netflix. Şi asta în ciuda faptului că cei doi au declarat că au părăsit viaţa regală deoarece vor să-şi trăiască viaţa discret, şi nu în văzul lumii.

Acest reality show îi va urmări pe Harry şi pe Meghan timp de trei luni, concentrându-se pe munca lor filantropică, şi face parte din intelegerea semnata de cei doi cu Netflix, în urma căreia ducii s-au ales cu suma de 112 milioane de lire sterline.

Chiar dacă emisiunea se va concentra pe acţiunile caritabile la care vor participa cei doi soţi, actriţa americană speră ca aceasta să le arate spectatorilor şi adevărata ei faţă, altfel decât cea care i-a fost creată de presa mondenă. “Va fi vorba despre ceva cu multă clasă, nu un reality show în stilul Katie Price şi Peter Andre. Vor să le arate oamenilor o părticică din viaţa lor şi munca filantropică pe care o fac”, a declarat o sursă pentru publicaţia The Sun.

După implicarea lor în campania prezidenţială, mesajul lor voalat fiind de susţinere pentru adversarul lui Donald Trump la preşedinţia Americii, această a doua mişcare pune paie pe focul relaţiei şi aşa tensionate cu Palatul Buckingham.

okmagazine.ro

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …