Friday , June 2 2023

Prințul Harry și Meghan Markle vor merge împreună la nunta Pippei Middleton

Nicio poveste de dragoste regală nu este oficială, se pare, până când cuplul nu este văzut sărutându-se la un meci de polo. În virtutea acestei tradiții, imaginile în care prințul Harry și actrița americană Meghan Markle au fost văzuți făcând acest lucru duminică sugerează că sunt cu un pas mai aproape de oficializarea relației, scrie The Telegraph.
harry-meghan

 La sfârșitul lunii mai, cei doi își vor consolida și mai mult relația asistând la nunta anului, după ce s-a aflat că Miss Markle a fost invitată la ceremonia religioasă când Pippa Middleton se va căsători cu milionarul James Matthews. Acesta va fi cel mai mare eveniment de profil de până acum la care prințul și Meghan Markle vor apărea în public ca un cuplu, potrivit Agerpres.
Se spune că Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, a decis să limiteze numărul invitaților la biserica parohială din Berkshire unde va avea loc ceremonia, condiționând prezența de regula „no ring no bring” — adică se admite participarea doar a cuplurilor căsătorite, și nu a iubitelor sau iubiților. Dar, într-o aparentă excepție de la această regulă, surse citate de The Daily Telegraph au spus că Miss Markle va participa la nuntă, în ciuda faptului că nu este nici căsătorită, nici logodită cu prințul Harry.
În acel moment nu vor avea loc filmări la serialul Suits, în care Meghan Markle, în vârstă de 35 de ani, joacă rolul asistentei unui avocat, Rachel Zane, așa încât va putea participa fără probleme la nunta Pippei Middleton.
În acest weekend a fost prima dată când prințul Harry și Meghan Markle au apărut la un eveniment public împreună, după ce în trecut au dorit să evite camerele. Miss Markle a fost fotografiată cu brațul în jurul prințului Harry, de 32 de ani, în timp ce se îmbrățișează în parcarea de la Coworth Park Polo Club, lângă Ascot în Berkshire.
În trecut, prietenele unor membri ai familiei regale, printre care Kate Middleton și Lady Diana Spencer, au fost fotografiate la meciuri de polo cu viitorii lor soți, în timp ce Prințul de Wales era fotografiat la un meci de polo cu o tânără Camilla Parker Bowles, cu decenii înainte ca cei doi să se căsătorească în cele din urmă. De asemenea, primul semn de atracție între Diana, Prințesa de Wales, și iubitul ei James Hewitt s-a produs tot la un eveniment de polo.
Legătura dintre prințul Harry și Meghan Markle a fost confirmată luna trecută când palatul Kensington, reședința oficială a prințului, a publicat un comunicat în care era exprimată nemulțumirea prințului Harry față de hărțuirea la care este supusă Meghan din partea presei.
Markle, pasionată de turism, gastronomie și yoga, a călătorit de mai multe ori în Marea Britanie și chiar a fost găzduită la Palatul Kensington. Cuplul s-a cunoscut în luna mai a anului trecut în Canada, în timp ce prințul promova Jocurile Invictus 2017 de la Toronto, oraș în care actrița locuiește pentru a participa la filmările serialului Suits. Actrița s-a născut în Statele Unite dintr-o mamă de origine afro-americană și un tată de origine olandeză. În 2011, ea s-a căsătorit cu producătorul de film Trevor Engelson, de care a divorțat doi ani mai târziu.
Pippa Middleton și James Matthews se vor căsători la 20 mai. Un purtător de cuvânt al viitoarei mirese a spus: „Nu există niciun comentariu cu privire la lista de invitați”. Iar Palatul Kensington a refuzat să comenteze.

Vezi si

Un cunoscut actor american, găsit vinovat de viol. Ar putea sta până la 30 de ani în închisoare

Actorul american Danny Masterson, cunoscut în special pentru rolul din „That ’70s Show” a fost …