Printul Harry si Meghan au semnat un contract cu Netflix pentru realizarea de documentare, filme si programe pe termen lung

reportersite
02 septembrie 2020, 15:35

Ducele și Ducesa de Sussex au semnat un contract cu compania de streaming Netflix, pentru a realiza numeroase programe de televiziune, scrie BBC.

„Prioritatea noastră este să creăm un conținut informativ, care dă speranță oamenilor. Ca noi părinți, programele inspiraționale de familie sunt extrem de importante pentru noi”, au declarat Prințul Harry și soția sa Meghan printr-un comunicat oficial.

Ted Sarandos, directorul Netflix, s-a declarat a fi extrem de mândru de faptul că Harry și Meghan au decis să permită companiei Netflix să fie „casa lor creativă”.
Cuplul regal va face de-a lungul anilor mai multe documentare, seriale-documentar, filme și programe pentru copii, în care își vor face și ei apariția.

Anunțul vine la 6 luni după ce cuplul a renunțat la datoriile față de Familia Regală și s-a mutat în California.

Proiectele deja au început, iar conform Deadline, un serial-documentar despre natură, care celebrează femeile de pretutindeni este deja în lucru. Anunțul colaborării dintre Ducele și Ducesa de Sussex și Netflix vine după publicarea recentă a cărții „Finding Freedom”, în care este prezentată viața celor doi când făceau parte din Familia Regală.