Sunday , September 25 2022

Prinţul Harry s-a întors în Anglia, fără Meghan. Va sta alături de fratele său, William, la înmormântarea Prințului Philip

Prințul Harry a ajuns la Londra pentru a-i fi alături bunicului său, Prinţul Philip, pe ultimul lui drum. Harry a părăsit California în zorii zilei de ieri, ajungând la Londra zece ore mai târziu, în jurul orei locale 13.15. Prinţul a fost aşteptat pe aeroport de o echipă de securitate, urcat apoi într-o maşină Range Rover şi condus spre Palatul Kensington, unul pe care nu l-a mai văzut de mai mult de un an.

Acesta se va carantina la una dintre proprietăţile de pe domeniul palatului, o carantină care va dura doar cinci zile în loc de zece, dacă Harry va face un test PCR cu rezultat negativ. Cu toate acestea, este posibil ca Harry să poată părăsi izolarea doar pentru înmormântarea Prinţului Philip, graţie unui amendament special legat de cei care vin din afară pentru astfel de evenimente triste, anunță okmagazine.ro.

Testul cel mai greu îl va da sâmbăta viitoare, pe 17 aprilie, atunci când este programată înmormântarea bunicului său, Prinţul Philip, la Capela St.George de pe domeniul Windsor.

Nepoţii săi, Prinţul William şi Prinţul Harry, vor merge umăr la umăr în procesiunea care va urma maşina funerară, lucru care va fi interesant având în vedere relaţia tensionată dintre nepoţii lui Philip, în lumina celor declarate de Ducii de Sussex în interviul pentru Oprah. Evenimentul va începe la ora locală 15 (17, ora României), cu participarea unui număr de maximum 30 de persoane.

 

Vezi si

Palatul Buckingham publică o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta

Palatul Buckingham a publicat sâmbătă o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta, în …