Sunday , April 21 2024

Prințul Harry, dezvăluiri despre relația cu fratele său, William, în noile episoade Netflix: „A fost terifiant să-l aud țipând și urlând la mine”

Prințul Harry susține că fratele său, William, a țipat la el atunci când a decis să părăsească Marea Britanie împreună cu Meghan Markle. Întâmplarea a avut loc la Sandringham, în ianuarie 2020, la o întâlnire de familie pentru a discuta despre viitorul ducilor de Sussex și rolul lor în cadrul familiei regale, informează The Sun.

Astfel, chiar în cadrul acelei întâlniri, prințul William ar fi avut o recație agresivă. „A fost terifiant să-l aud pe fratele meu țipând și urlând la mine”, a declarat Harry în documentarul Netflix despre viața sa și a soției sale. Mai mult de atât, ducele de Sussex a mai spus că tatăl său Charles a mințit, iar bunica sa, regina, a păstrat tăcerea. Totodată, Meghan Markle nu a luat parte la discuție, deoarece nu a fost invitată. Ducii povestesc că Haryy și Meghan au solicitat o întâlnire, dar au fost refuzați, iar după plecarea lui Meghan în Canada, la fiul ei, Archie, familia s-a răzgândit și s-a întâlnit doar cu Harry.

„Imaginați-vă o conversație, o discuție despre viitorul vieții voastre când miza este atât de mare și tu, ca mamă și soție și țintă din multe privințe, nu ești invitată”, a declarat ea.

Harry susține că i s-au prezentat mai multe opțiuni atunci, dintre care una presupunea să se implice total, onorându-și îndatoririle regale, iar celelalte cinci îi ofereau o cale „de ieșire”. „Am ales opțiunea trei, jumătate înăuntru, jumătate afară. Să avem propriile noastre locuri de muncă, dar și să lucrăm în sprijinul reginei. Totuși, a devenit foarte clar, foarte repede, că acel obiectiv nu era în discuție sau în dezbatere”, a declarat el.

Harry susține în documentar că partea cea mai rea a fost ceea ce s-a întâmplat cu relația dintre el și prințul William, în vârstă de 40 de ani. „A creat această ruptură între mine și fratele meu. El este acum de partea instituției și o parte din asta o înțeleg. Aceasta este moștenirea lui, așa că, într-o oarecare măsură, o parte din responsabilitatea sa este supraviețuirea și continuarea instituției”, a spus Harry.

Harry și Meghan au explicat în documentar de ce au decis să renunțe la îndatoririle lor regale și să se mute în SUA, susținând că nu au fost sprijiniți de Familia Regală în timpul unui val de articole negative care a fost îndreptat în principal către Meghan. Ea a vorbit în detaliu despre cum s-a gândit să se sinucidă, iar Harry a spus că îi este rușine de modul în care a reacționat, mai mult ca „Harry cel instituțional” decât ca „soțul Harry”.

Harry mai spune, de asemenea, că o declarație comună a fost făcută după întâlnire fără permisiunea lui, dar în numele lui și al fratelui său, negând povestea conform căreia William l-ar fi forțat să iasă din familia regală. El descrie mutarea ca pe o „minciună” pentru a-i proteja fratele: „Nu exista altă opțiune în acel moment. Am spus: trebuie să plecăm de aici”. În ultimele episoade, Meghan vorbește și despre cum s-a gândit să-și ia viața înainte de a se retrage din familia regală. „Era ca și cum toate acestea s-ar fi oprit dacă eu nu mai existam”, spune ea.

Documentarul dezvăluie și momentul în care ea a pierdut o sarcină, în perioada în care ducea o luptă juridică cu ziarul „Mail On Sunday”, care publicase o scrisoare pe care Meghan i-o trimisese în privat tatălui ei.

 

Vezi si

VIDEO cu Katy Perry, în momentul în care îi cade bluza în direct la TV. S-a ascuns sub pupitru

Cântăreața americană Katy Perry a vrut să impresioneze cu o ținută vestimentară aparte în juriul …