Friday , December 9 2022

Printul Harry, Bon Jovi si corul Invictus au inregistrat "Unbroken", un single pentru aceste vremuri grele

O piesă muzicală înregistrată în scopuri caritabile de Prinţul Harry, duce de Sussex, alături de rockerul Jon Bon Jovi şi de corala Jocurilor Invictus “va atinge multe inimi şi va fi un far călăuzitor în această perioadă dificilă”, conform declaraţiei unuia dintre membrii corului, transmite vineri Press Association.

Piesa “Unbroken”, disponibilă pe streaming şi pentru a fi descărcată începând de vineri, a fost înregistrată în celebrele Studiouri Abbey Road din Londra, în luna februarie.
Bon Jovi, ai cărui părinţi au fost militari de carieră în cadrul US Marine Corps, a compus şi înregistrat această piesă anul trecut ca pe un tribut adresat veteranilor care suferă de stres post-traumatic.
Alături de prinţul Harry şi de cei 12 membri ai coralei Invictus, rockerul american a re-înregistrat piesa “Unbroken” în interval de 2 zile, cu ajutorul Fundaţiei Invictus Games. Această fundaţie supervizează organizarea Jocurilor Invictus, dedicate veteranilor de război răniţi în teatrele de operaţiuni. Ediţia de anul acesta a Jocurilor Invictus a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.
Asculta AICI
Susan Warner, una dintre solistele coralei ce a fost grav rănită în Afganistan în 2009, a declarat că această piesă muzicală le aduce speranţă veteranilor în aceste vremuri tulburi ale pandemiei de COVID-19.
“Sperăm că acest single va atinge multe inimi şi va fi un far călăuzitor în această perioadă dificilă pentru cât mai mulţi oameni de pe întreg globul. Simţim că este ceva foarte important”, a declarat ea pentru Press Association.
Bon Jovi a declarat pentru Press Association că a crezut că proiectul înregistrării acestui single va fi anulat după ce prinţul Harry a anunţat că doreşte să se mute în Canada, alături de soţia sa şi de copil.
“Ţinând cont de tot ce s-a întâmplat atunci (după declaraţia prinţului Harry în care îşi anunţa retragerea din prim-planul casei regale britanice) m-am gândit că s-a renunţat la această idee bună”, a declarat rockerul american.
Videoclipul piesei “Unbroken” începe cu o conversaţie între duce şi Bon Jovi.
“În cazul militarilor, există o modalitate în care să poţi vorbi despre cicatricile războiului într-un mod pozitiv. Unii suferă de stres post-traumatic, alţii suferă de depresie, anxietate, dar devin mai puternici. Ei sunt un fel de ambasadori şi reprezintă modele de care avem nevoie”, spune prinţul Harry.
“Îţi mulţumesc pentru ce ai făcut să atragi atenţia asupra acestor lucruri. Tocmai am fost inspirat să compun o piesă despre aceste lucruri”, îi răspunde Bon Jovi.
Încasările realizate de noul single “Unbroken” vor fi donate Fundaţiei Invictus. (Agerpres)

Vezi si

Actrița Toni Collette divorțează, după ce soțul ei a fost surprins sărutând o altă femeie

Toni Collette („Little Miss Sunshine”, Knives Out”, „Nightmare Alley”) și muzicianul Dave Galafassi s-au despărțit …