Sunday , October 2 2022

Prințul Harry, acuzat că are legături strânse cu un traficant de droguri. Regina e furioasă

printul harry

Fratele lui William se află în centrul unui scandal de proporții ce vizează traficul de droguri.
Un apropiat al acestuia, pe numele său Fidelio Cavalli, este acuzat că ar fi transportat 1,5 tone de cocaină cu ajutorul unui avion privat închiriat.
Nu se cunosc amănunte cu privire la o posibilă implicare a prințului în transportul cu pricina, însă se pare că regina este foc și pară pe nepotul său.
Prințul Harry și Fidelio Cavalli sunt prieteni din 2014, atunci când cei doi și-au petrecut vacanța împreună pe un iaht. De atunci și pănă acum, aceștia au fost văzuți împreună în nenumărate ocazii, având mai multe pasiuni comune, una dintre ele fiind golful.
În urma acestui scandal, suverana ar fi ordonat un raport complet în ceea ce privește persoanele din anturajul prințului.
Nu este prima dată când numele lui Harry apare în centrul unui scandal. În urmă cu trei ani, acesta a fost fotografiat gol într-un hotel din Las Vegas în care petrecea alături de câteva tinere avide după distracții și publicitate.
Deși în ultima vreme Harry a părut să renunțe la vechile obiceiuri, punându-se chiar problema unei nunți cu presupusa sa iubită, Chelsy Davy, se pare că prințul nu este gata să renunțe la viața de burlac petrecăreț încă.
libertatea.ro
 

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …