Wednesday , February 8 2023

Prinţul George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, împlineşte un an (FOTO)

george1

Prinţul George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, va sufla marţi în prima lumânare din tortul aniversar în cadrul unei petreceri private organizate de părinţii săi, la care – potrivit presei britanice – a fost invitată şi regina Elisabeta, alături de alţi membri ai familiei şi prieteni, potrivit Agerpres.
În timp ce prinţul William şi-a petrecut prima zi de naştere departe de părinţii săi, prinţul Charles şi Diana, care erau în turneu în Canada, el şi soţia sa Kate au ales să serbeze împlinirea unui an de către fiul lor ‘în cadru privat, cu membri apropiaţi ai familiei şi prieteni la Palatul Kensington’, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al cuplului.
Bunicul ‘superbului’ George, prinţul Charles, şi soţia sa Camilla, care se află în Scoţia, nu vor fi prezenţi la petrecere.
george2În dorinţa de a afişa o imagine de normalitate, cuplul regal a ales o aniversare clasică pentru un copil de această vârstă, departe de bliţuri şi camere de filmat, acasă, cu prăjituri gătite de mama sa, în prezenţa familiei şi în special a străbunicii, conform presei britanice.
Dar pentru a satisface apetitul foarte mare al mass-media naţionale şi internaţionale, părinţii viitorului rege al Angliei au consimţit să publice trei fotografii oficiale ale micuţului.
Prima, difuzată duminică, îl arată pe prinţul George mergând singur, cu încredere, cu braţele în aer şi privirea hotărâtă. Aceasta a fost făcută la începutul lunii iulie în timpul unei vizite la Muzeul de Istorie Naturală din Londra, unde William şi Kate l-au adus pe fiul lor pentru a vedea o expoziţie de fluturi.
george3Una dintre cele două făcute publice luni seara îl prezintă pe micul prinţ fascinat de un fluture, un frumos morfo albastru, aşezat pe mâna tatălui său. Copilul, aşezat pe o bancă cu părinţii săi, pare gata să prindă insecta delicată.
Cealaltă fotografie prezentată luni seara prezintă trio-ul regal fixând cu privirea un obiect care nu se vede în imagine, situat undeva deasupra capetelor lor, probabil un fluture.
Cuplul regal a ataşat acestor fotografii un scurt mesaj de mulţumire dedicat tuturor celor cu care s-au întâlnit în cursul acestui an, în ţară şi în afara ţării, pentru dorinţele lor călduroase şi generoase şi pentru urările lor de bine adresate lui George şi familiei.
 

Vezi si

VIDEO. Jennifer Lopez și Ben Affleck, scenă stânjenitoare la Grammy. „Fii mai prietenos, mai motivat”

Un dialog stânjenitor, scurt, dar și plin de reproș, a fost surprins de camere la …