Saturday , December 2 2023

Prinții William și Harry au dezvelit statuia mamei lor, Prințesa Diana

Joi, 1 iulie, Prințul William și Prințul Harry au dezvăluit la Palatul Kensington statuia realizată în cinstea mamei lor, Prințesa Diana. Data aleasă pentru a dezvălui lumii întregi statuia Prințesei Diana nu este una întâmplătoare, fiindcă în această zi Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani.

Conform elle.ro, inițial, William și Harry plănuiseră un eveniment grandios în cistea mamei lor, la care ar fi trebuit să participe peste 100 de persoane. Însă, potrivit unui comunicat oficial lansat vineri, numărul participanților va fi redus considerabil.Se pare că Elton John și David Furnish – care au făcut donații considerabile pentru acest proiect – au fost anunțați că un eveniment mai amplu pentru sărbătorirea Prințesei Diana va avea loc în luna septembrie.

Decizia de a reduce numărul invitaților la evenimentul în cadrul căruia a fost dezvăluită statuia Prințesei Diana se datorează restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a prelungit măsurile de prevenție împotriva Covid-19, astfel încât, evenimentele în aer liber se pot desfășura doar în prezența a 30 de persoane.

„Cei doi prinți au lucrat din greu pentru a crea ceva care să onoreze contribuția pozitivă pe care mama lor a avut-o asupra lumii. Cu siguranță faptul că au fost nevoiți să reducă numărul invitaților la 30 a stârnit multe nemulțumiri. William și Harry nu au vrut asta, dar tot este dezamăgitor”, a declarat o sursă pentru Best Life.

 

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …