Saturday , May 18 2024

Printesa Kate a purtat la nunta nepoatei Reginei o ţinută din 2006

Ducesa de Cambridge a devenit aproape celebră în lumea modei pentru felul în care “jonglează” cu aceleaşi ţinute.
Ducesa de Cambridge a purtat la nunta dintre Zara Phillips, cea mai mare dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a, şi jucătorul de rugby Mike Tindall, care a avut loc sâmbătă, o ţinută pe care a mai purtat-o şi în 2006 la nunta Laurei Parker Bowles, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.
În pofida faptului că este cosiderată un simbol al modei şi designeri din întreaga lume încearcă să o convingă pe ducesa de Cambridge să le poarte creaţiile, aceasta pare să nu aibă vreo intenţie de a cheltui prea mult pe haine.
La nunta nepoatei reginei Marii Britanii cu jucătorul de rugby Mike Tindall, ducesa a ales să poarte o ţinută ivorie brodată, pe care o purtase şi în urmă cu cinci ani, la nunta Laurei Parker Bowles. Alegerea lui Kate a fost interpretată de comentatorii evenimentului drept un act de eleganţă, prin care aceasta a refuzat să atragă toate privirile sau să transforme nunta în propria prezentare de modă.
Ţinuta simplă a ducesei de Cambridge a fost completată de o pălărie măre, cu flori, şi de o pereche de pantofi cu tocuri înalte într-o nuanţă delicată de bej. În urmă cu cinci ani, când a purtat aceeaşi ţinută, Kate optase pentru o pălărie cu pene bej şi negre şi o pereche de pantofi bej, nu prea înalţi.
A fost a doua oară în acest sfârşit de săptămână când Kate a purtat o ţinută pe care o îmbrăcase şi în alte ocazii. La petrecerea de dinainte de nuntă, care a avut loc vineri, Kate a purtat o rochie verde semnată Diane Von Furstenberg , pe care o mai purtase în urmă cu numai câteva săptămâni la o recepţie din Los Angeles.
Ducesa de Cambridge a devenit aproape celebră în lumea modei pentru felul în care “jonglează” cu aceleaşi ţinute.
Anul acesta, la petrecerea aniversară a ducelui de Edinburgh, Kate a purtat o rochie albastră din jacard, pe care o mai purtase la un alt eveniment din 2009.
Potrivit unor surse apropiate ducesei, aceasta i-ar fi mărturisit unei prietene că nu vrea să fie “o obsedată de haine” şi că intenţionează să îşi poarte hainele de mai multe ori. “Trăim momente dificile. Nu poate nimeni să se aştepte să am o ţinută nouă la fiecare eveniment. Nu sunt un top model”, i-ar fi spus ducesa unei prietene.
“Ducesa este conştientă că oamenii se confruntă cu probleme economice. Să îşi schimbe ţinuta la fiecare eveniment nu ar fi nici practic şi nici ceva ce şi-ar putea permite. În plus dacă ar face asta ar trimite un mesaj greşit”, a declarat prietena ducesei pentru presă.
Zara Phillips, cea mai mare dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a şi a 13-a în ordinea de succesiune la tron, şi jucătorul de rugby Mike Tindall s-au căsătorit sâmbătă după-amiază într-o ceremonie oficiată la Edinburgh, în Scoţia.

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …