Tuesday , July 23 2024

Prințesa Anne, sora Regelui Charles, a ajuns de urgență la spital

Prințesa Anne, sora mai mică a regelui Charles, a suferit răni minore în urma unui incident duminică și se află în spital ca măsură de precauție, a anunțat Palatul Buckingham.

„Alteța Sa Regală se recuperează bine, este într-o stare confortabilă și este ținută în spital ca măsură de precauție pentru observații suplimentare”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, potrivit Reuters.

În vârstă de 73 de ani, singura fiică a reginei Elisabeta, se plimba în incinta domeniului Gatscombe Park, unde se află casa sa, când a suferit răni minore la cap, a declarat o sursă regală.

Nu a fost precizată cauza rănilor, dar, conform unor surse, în incident ar fi fost implicat un cal.

„Regele a fost informat și se alătură întregii Familii Regale pentru a-i trimite Prințesei cele mai sincere urări de bine și dragoste pentru o recuperare rapidă”, se arată în declarația Palatului Buckingham.

Regele Charles a fost diagnosticat, în luna februarie, cu o formă de cancer, a anunţat luni Palatul Buckingham, precizând că nu este vorba de cancer de prostată, dar a fost descoperit în timpul operaţiei sale pentru prostata mărită. Tipul de cancer nu a fost dezvăluit, dar, potrivit comunicatului Palatului Buckingham, regele urmează tratament.

Prinţesa de Wales a dezvăluit în luna martie că a fost diagnosticată cu cancer şi că se află și ea sub tratament chimioterapeutic preventiv.

Sarah Ferguson, soția Prințului Arthur, a suferit și ea de cancer la sân, apoi a fost diagnosticată cu cancer de piele.

foto: The Royal Family/Facebook

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …