Monday , September 26 2022

PRIMUL MAGAZIN NAN BY DANINA LINE DIN SUCEAVA S-A DESCHIS LA IULIUS MALL

Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea părinţilor care vor o garderobă în tendinţe şi confortabilă pentru micuţii lor. De curând, la parterul îndrăgitei destinaţii de shopping s-a deschis un nou magazin dedicat copiilor. Nan by Danina Line este un brand 100% românesc, care le propune năzdrăvanilor articole exact după preferinţele lor.unnamed

 Părinţii vor găsi la Nan by Danina Line îmbrăcăminte pentru copiii de toate vârstele, de la nou născuţi, până la cei care se apropie de adolescenţă. Cu o amenajare atractivă pentru năzdrăvanii puşi mereu pe joacă, noul magazin este destinaţia de cumpărături ideală pentru a îmbogăţi garderoba copiilor cu articole la modă şi de foarte bună calitate. Clienţii pot alege dintr-o gamă variată de piese, de la body pentru bebeluşi, pantaloni, salopete, bluziţe, rochiţe, jachete şi blugi, până la sacouri, cămăşi şi ţinute pentru ocazii deosebite. Toate propunerile vestimentareNan by Danina Line sunt realizate după croieli care să le asigure un confort sporit celor mici, dar şi în culori vesele şi cu imprimeuri haioase, gata să îi cucerească şi pe ştrengarii care sunt atenţi la aspectul lor.

În noul magazin din Iulius Mall Suceava, clienţii vor găsi şi Colecţia DisneyNan by Danina Line fiind singurul producător român de îmbrăcăminte pentru copii care a obţinut acordul de fabricaţie pentru hăinuţe cu imprimeuri originale ale îndrăgitelor personaje din desene animate. Mickey şi Minnie Mouse, cei 101 dalmaţieni,Winnie the Pooh şi prinţesele din fascinanta lume Disney însoţesc prichindeii, de pe ţinutele lor preferate. unnamed (1)

La Nan by Danina Line grija pentru copii are prioritate, astfel că îmbrăcămintea de corp este din bumbacmoaleşi catifelată. Toate articolele sunt făcute din materiale de cea mai bună calitate, pentru ca cei mici să fie cu adevărat răsfăţaţi. Mai mult, hăinuţele Nan by Danina Line sunt rezistente la purtat şi la spălări repetate, cupreţuri foarte avantajoase, ceea ce îi face pe părinţi să revină mereu cu plăcere atunci când vor să înnoiască garderoba micuţilor.

Brandul românesc „Nan by Danina Line” există pe piaţă din anul 2007, în prezent fiind deschise şase magazine în ţarăPrimul magazin din Suceava a fost inaugurat recent la Iulius Mall.

Vezi si

NASA a amînat lansarea rachetei Artemis din cauza unei furtuni așteptată în Florida

NASA a anunțat sâmbătă că renunță la planurile de marți de a lansa racheta Artemis, …