Thursday , October 6 2022

Primele imagini cu Monica Gabor alaturi fiica ei, la Mamaia (FOTO)

monica-irina

Se implineste un an de cand mama surorilor Gabor, Veronica Bulai, a murit intr-un accident oribil, strivita de o stanca, la Polovragi. Fiicele plecate in Dubai si in America, Ramona si Moni s-au intors in tara pentru a o ajuta pe Alina, cea de-a treia fiica a Veronicai, sa faca parastasul de un an. Comemorarea va avea loc peste cateva zile si pregatirile sunt in toi.
monica-irina1Monica Gabor a aterizat pe aeroportul Henri Coanda unde sora ei, Ramona, o astepta emotionata si nerabdatoare cu un bolid de lux. Dupa ce si-a luat bagajele, Monica, slabita si cu o stare vizibila de nervozitate, s-a urcat in masina si a pornit glont spre Litoral.
monica-gaborFosta doamna Columbeanu s-a cazat in Mamaia in acelasi hotel in care sta si Irinel care in prezent se afla in vacanta cu fiica lor, Irinuca. Monica s-a dus direct la mare nu pentru a se bronza, ci ca sa isi vada fiica.
wowbiz.ro

Vezi si

Alec Baldwin scapă de proces după moartea Halynei Hutchins. El s-a înțeles cu soțul victimei, care va deveni producător al filmului „Rust”

Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă …