Monday , September 26 2022

Primele arestări în cazul morţii actorului Philip Seymour Hoffman. Dealerul care i-a vândut droguri "este un rapper celebru"

philip seymour hoffman

Poliţia din New York a arestat trei bărbaţi şi o femeie după un raid făcut într-o clădire din oraş.
Operaţiunea a fost organizată după ce un consumator de heroină i-a sunat pe poliţişti şi le-a dat mai multe nume şi adrese ale unor traficanţi de droguri care l-ar fi aprovizionat pe Philip Seymour Hoffman înainte de a muri.
Informatorul a spus că s-a întâlnit cu actorul în apartamentul unui dealer. Mai mult, se pare că Hoffman îşi cumpăra droguri de două ori pe săptămână.
Bărbatul le-a spus poliţiştilor că persoana care le vindea droguri este “un rapper faimos”. În cazul în care acesta rămânea fără “marfă”, ei cumpărau de la o altă persoană, care vindea “heroină ieftină şi periculoasă”.
Philip Seymour Hoffman a fost găsit fără suflare în apartamentul său din New York. Se pare că celebrul actor a murit de supradoză, poliţia aşteptând rezultatele testelor toxicologice.
Iniţial, s-a presupus că actorul de 46 de ani ar fi luat amestec periculos de heroina si fentanyl, care a provocat recent peste 20 de decese în SUA. Cu toate acestea, în apartamentul său nu a fost găsit acest amestec letal.

Vezi si

Băncile din Danemarca împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor scăzute din biro­uri

Băncile daneze împart pături pentru a-şi ajuta angajaţii să facă faţă temperaturilor mai scăzute din …