Wednesday , November 30 2022

Primele 15.000 de abonamente pentru Untold 2020, vândute în 30 de secunde

Organizatorii UNTOLD 2020 au anunţat că primele 15.000 de abonamente pentru cea de-a şasea ediţie a festivalului, scoase la vânzare miercuri, la ora 14.00, s-au epuizat în doar 30 de secunde.

“În doar 30 de secunde, peste 15.000 de fani ai Festivalului Untold şi-au asigurat intrarea la unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de muzică din lume, Untold. Cei care nu au reuşit să-şi achiziţioneze astăzi un abonament pentru ediţia din 2020 mai au o şansă săptămâna viitoare. Miercuri 27 noiembrie, ora 14.00 e disponibilă o nouă serie de abonamente la preţuri speciale, începând de la 119 euro plus taxe. Acestea pot fi achiziţionate doar de cei care s-au înregistrat pe untold.com”, au transmis organizatorii.

Festivalul Untold va avea loc, între 30 iulie şi 2 august, la Cluj-Napoca.

Peste 372.000 de participanţi au fost prezenţi în cele patru zile ale festivalului Untold din Cluj la ediţia din această vară. Cei mai mulţi spectatori au fost înregistraţi în ultima zi când pe scena principală a urcat Robbie Willliams, invitatul special al ediţiei a 5-a. Pe scena principală au mai cântat Kungs, Tinie Tempah, Nickz Romero, David Guetta şi Martin garrix. Dj+ul francez David Guetta a revenit la Cluj-Napoca după ce a fost prezent la prima ediţie a festivalului Untold.

click.ro

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …