Saturday , April 13 2024

Primarul din Voluntari, indragostit de Gabi Firea: “O iubesc si o respect foarte mult”

Povestea de dragoste dintre Gabriela Vranceanu Firea, prezentatoarea emisiunii “Stirea Zilei”, de la Antena 3, si primarul de Voluntari, Florentin Pandele, a fost confirmata de edilul ilfovean. “Da, este adevărat! Am cerut-o în căsătorie pe doamna Gabriela Vrânceanu Firea! O femeie pe care o iubesc şi o respect foarte mult! Înainte de a fi o persoană publică sunt un om normal cu sentimente şi trăiri ca oricare altul! L-am cunoscut pe Răzvan, Dumnezeu să-L odihnească, şi aş fi unul dintre cei mai fericiţi bărbaţi dacă Gabriela m-ar iubi, respecta şi mi-ar fi aşa de devotată cum i-a fost lui! Dacă Gabriela va accepta cererea mea în căsătorie, m-aş căsători cu ea “imediat”!”, arată Pandele, citat de evz.ro.
In editia sa de marti, ziarul “Libertatea” anunta ca jurnalista se afla in aceste zile in vacanta, fapt confirmat de PR-ul Antenei 3, care insa nu precizeaza daca primarul Pandele isi petrece vacanta alaturi de Gabriela, asa cum speculeaza presa.
Gabriela Vrânceanu Firea a fost căsătorită timp de 17 ani cu Răsvan Firea, cu care are un fiu de 14 ani. Sotul jurnalistei a murit la inceputul acestui an în urma unui atac cerebral. Acesta era bolnav, fiind supus unui transplant renal.
Florentin Pandele, fost membru PSD, actual membru al UNPR, a fost căsătorit timp şi are doi fii, unul absolvent al Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar celălalt absolvent al Academiei de Studii Economice.

Vezi si

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit vineri la Florența, la vârsta de 83 de …