Wednesday , April 17 2024

Prima fotografie cu bebelusul Oanei Roman

bebe

Fiica fostului premier Petre Roman a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Oana Roman a născut prin cezariană, la o clinică privată din Capitală.
Oana Roman a născut vineri dimineaţă. Fetiţa ei a primit numele Maria Isabela. La scurt timp a apărut şi o fotografie cu micuţa Isabela. Copila a primit nota 10 la naştere.
Potrivit wowbiz.ro, poza a fost făcută de soţul unei alte graviduţe care a nascut tot azi, la acelasi spital.
Pentru venirea pe lume a micuţei, Oana şi Marius s-au pregătit din timp şi chiar au angajat şi o bonă cu experienţă.
Oana Roman a luat o decizie curajoasă, pozând în lenjerie intimă, într-un pictorial pentru emisiunea “La Măruţă”, înainte de a naște. Ea a spus că a acceptat să pozeze în sutien pentru a avea o amintire plăcută din timpul sarcinii. “Mi-am dorit foarte mult să fac nişte poze pentru mine, să îmi rămână amintire şi am aşteptat cu două zile înainte să nasc, am aşteptat atât de mult ca să am burta cât mai mare”, a explicat vedeta.
Oana Roman s-a declarat mulțumită de felul în care apare în imagini și a adăugat că și-a dorit mult să pozeze astfel. “N-am burta atât de mare totuşi. Asta m-a ajutat să fiu destul de activă până acum. Sunt mulţumită că am făcut pozele astea pentru că mi le doream foarte mult, am făcut în sutien pentru că voiam să mi se vadă burta. Nu ştiu dacă sunt sexy, dar aşa era normal ca să mi se vadă burtica”, a spus Oana Roman pentru Pro TV.
 

Vezi si

“Mergeți acasă”: Turismul excesiv stârnește reacții în Spania

Mișcările „anti-turistice” se înmulțesc în Spania, a doua cea mai vizitată țară din lume, determinând …