Tuesday , May 28 2024

Prima dovada a amantlacului de la Paris

cristea-bianca

Nu mai exista niciun dubiu ca Bianca si “printul” Adi Cristea au petrecut impreuna, in aceeasi camera de hotel, trei nopti fierbinti la Paris! Cancan.ro a publicat proba adulterului. E vorba despre o factura emisa chiar de catre hotelul in care au fost cazati.
Reporterii tabloidului mentionat au dezvaluit in premiera ca Victor Slav a luat decizia de a rupe casnicia cu roscata, dupa ce a aflat ca aceasta i-a pus coarne cu fostul ei iubit, Adrian Cristea.
facturaFactura emisa de hotelul in care au fost cazati cei doi arata negru pe alb ca Bianca si “Printul” au ocupat aceeasi camera, numarul 526, si ca au platit 271 de euro pentru ce au consumat din minibar, dar si pentru serviciile de spalatorie sau accesul la centrul SPA
Asa cum au aflat reporterii publicatiei, doamna Slav si amantul ei au ocupat aceeasi camera a unui hotel de cinci stele situat in apropiere de Opera si de celebrele galerii Lafayette si Printemps. Ei s-au cazat vineri si au parasit locatia luni, cand au revenit in tara cu zboruri diferite.
Ca sa nu dea nimanui de banuit, Bianca si-a luat biletele de avion pe numele “Anca Calintir”. Putini stiu ca, in pasaport, ea figureaza cu numele Anca Bianca Calintir Dragusanu, ceea ce i-a permis sa se foloseasca de aceasta “acoperire”.
Sub acelasi nume, adica Anca Calintir, Bianca si-a facut si inregistrarea in evidentele hotelului alaturi de Adrian Cristea.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …