Prigoana, vizitat de o roscata pe care a angajat-o la postul lui tv. Bahmuteanu crede ca e amanta lui

28/09/12 ora:7:15pm

Deşi mulţi se aşteptau ca Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu să revină la sentimente mai bune, se pare că între cei doi nu mai există cale de împăcare.

Zilele trecute, Adriana Bahmuţeanu anunţa că nu se mai întoarce la Prigoană nici în ruptul capului, şi se pare că nici parlamentarul nu se mai gândeşte la ea. Cel puţin aşa scrie nefiltrat.ro, care prezintă fotografia unei domnişoare roşcate şi cu ochii verzi despre care notează că ar fi amanta lui Silviu Prigoană.

Potrivit sursei citate, roşcata se numeşte Alexandra şi a fost instalată în funcţia de asistent-manager al postului Etno TV, condus de Adriana Bahmuţeanu înainte de despărţirea de Silviu Prigoană. Se pare că Alexandra este foarte apropiată de Prigoană şi chiar i se adresează acestuia folosind prenumele, un motiv în plus pentru alţi angajaţi să suspecteze că relaţia lor nu este doar una profesională.

Zvonurile au ajuns şi la urechile Adrianei Bahmuţeanu, care a aflat de la foştii colegi de la Etno despre tânăra Alexandra, care a fost prezentată drept o rudă mai îndepărtată de la Gherla. “Eu îi cunosc toate rudele, dar pe fata asta n-am văzut-o niciodată. Am înţeles că-i spune pe nume lui Silviu, ceea ce nimeni nu-şi permite. S-a instalat în biroul meu şi merge în fiecare zi la machiaj şi le spune fetelor să o machieze, pentru că aşa a spus Silviu. Despre mine vorbeşte foarte urât şi mă deranjează, pentru că totuşi sunt mama copiilor lui Silviu, nu cred că merit aşa ceva”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru nefiltrat.ro. “Am auzit că-l vizitează des acasă şi nici măcar nu se ascunde, le spune angajaţilor că s-a îmbrăcat frumos pentru că merge la Prigoană”, a adăugat Bahmu.

După opt ani de relaţie, presărată cu scandaluri şi cu trei divorţuri, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu s-au despărţit din nou la începutul lunii august. Parlamentarul a intentat divorţ la Judecătoria Sectorului 3, iar cel puţin până la pronunţarea divorţului cei doi fii ai cuplului rămân în grija mamei.