Thursday , December 1 2022

Prieteni la catarama, au facut sa sufere doua celebritati din Romania: sotul lui Teo si sotul Gabrielei Cristea

toader-iosef

Intr-o fotografie intrata in posesia WOWbiz.ro, Constantin Iosef, fostul sot al lui Teo, si Marcel Toader, recent despartit de Gabriela Cristea, petrec in voie intr-un restaurant, ca doi vechi prieteni ce sunt.
Chiar daca sunt despartiti ca varsta de sase ani, Constantin Iosef (44 de ani) si Marcel Toader (50 de ani) sunt prieteni la catarama, cunoscandu-se acum ani buni prin intermediul sportului pe care l-au practicat, rugby-ul. Dincolo de sport, pe cei doi ii mai leaga si capacitatea cu care au reusit sa “rezolve” o multime de relatii cu femei celebre din Romania, Iosef divortand recent de Teo Trandafir, in timp ce Toader are o lista mult mai vasta de “abandonuri” cu rezonanta: Ana Maria Ferent, Catalina Cristea sau Gabriela Cristea!
Intr-o fotografie surprinsa intr-un restaurant din cartierul bucurestean Tei, Iosef si Toader par ca petrec de minune. “O veche prietenie, dar aceeasi dragoste: rugby-ul! Intr-o prietenie ca a noastra, nu amestecam lucrurile. Suntem maturi, inteligenti, adevarati! Suntem baieti de baieti, rar gasesti ca noi!”, comenteaza, “modest”, Marcel Toader.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …

One comment

  1. doi fosti sportivi,in prezent DOUA GUNOAIE…..!