Thursday , June 13 2024

Prieteni la catarama, au facut sa sufere doua celebritati din Romania: sotul lui Teo si sotul Gabrielei Cristea

toader-iosef

Intr-o fotografie intrata in posesia WOWbiz.ro, Constantin Iosef, fostul sot al lui Teo, si Marcel Toader, recent despartit de Gabriela Cristea, petrec in voie intr-un restaurant, ca doi vechi prieteni ce sunt.
Chiar daca sunt despartiti ca varsta de sase ani, Constantin Iosef (44 de ani) si Marcel Toader (50 de ani) sunt prieteni la catarama, cunoscandu-se acum ani buni prin intermediul sportului pe care l-au practicat, rugby-ul. Dincolo de sport, pe cei doi ii mai leaga si capacitatea cu care au reusit sa “rezolve” o multime de relatii cu femei celebre din Romania, Iosef divortand recent de Teo Trandafir, in timp ce Toader are o lista mult mai vasta de “abandonuri” cu rezonanta: Ana Maria Ferent, Catalina Cristea sau Gabriela Cristea!
Intr-o fotografie surprinsa intr-un restaurant din cartierul bucurestean Tei, Iosef si Toader par ca petrec de minune. “O veche prietenie, dar aceeasi dragoste: rugby-ul! Intr-o prietenie ca a noastra, nu amestecam lucrurile. Suntem maturi, inteligenti, adevarati! Suntem baieti de baieti, rar gasesti ca noi!”, comenteaza, “modest”, Marcel Toader.

Vezi si

VIDEO. Manelistul Babasha, huiduit la concertul Coldplay, unde a fost invitat să cânte

La concertul Coldplay de miercuri seara de la București a avut loc un moment controversat. …

One comment

  1. doi fosti sportivi,in prezent DOUA GUNOAIE…..!