Thursday , December 7 2023

Presedintele fondator al retelei Facebook, nunta de basm, intr-un decor de film

sean parker nunta

Primele fotografii de la nunta de milioane a preşedintelui fondator al retelei de socializare Facebook, Sean Parker,  în care apare alături de proaspăta lui soţie, Alexandra Lenas.
Fotografiile sunt facute  in padurea Big Sur din California unde a avut loc nunta de 10 milioane de dolari in fata a 300 de persoane, prieteni si familii. Tema nuntii parca a fost desprinsa din filmul “Games of Thrones”, scrie Kanal D, citând Daily Mail.
sean parker1Averea antreprenorului este estimata undeva la doua miliarde de dolari si este oficial casatorit si tata a unei fetite. Nunta a a vut loc la luxosul Ventana Inn & Spa. Ceremonia si receptia au avut loc intr-un cadru desprins din basme. Cu stanci, cascada, si mese decorate fastuos intr-un cort cu vedere spre peisaj.
Prietenii cuplului au descris nunta drept una magica si romantica. Sean Parker a transformat locatia intr-o scena de film, cu cascade, ruine antice, iar costumatia invitatilor a fost facuta de designer-ul care a asigurat costumele pentru “Stapanul Inelelor.”
 
 
 
 
sean parker2

Vezi si

VIDEO. Cântecul de Crăciun din 1958 care a detronat piesa ”All I Want for Christmas is You” interpretată de Mariah Carey 

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, Mariah Carey ajunge an de an în fruntea topurilor …