Premiile BAFTA: Tinute mai elegante decat in alti ani, pe covorul rosu (FOTO GALERIE)

reportersite
17/02/14 ora:2:38pm

helen mirrenPremiile Bafta 2014, decernate duminica la Londra, au insemnat, pe langa recunoasterea talentului, si stralucire si eleganta pe covorul rosu. Spuma Hollywood-ului, dar si cea a Europei, s-a prezentat cum a stiut ea mai bine in materie de tinute, mai sus decat in alti ani, dupa cum apreciaza criticii.

Cuvantul de ordine a fost eleganta, prezent deopotriva in tinutele barbatilor, cat si in cele ale actritelor de cinci stele. Helen Mirren, premiata chiar de printul William, nu s-a dezis, facandu-si intrarea intr-o rochie neagra, cu argintiu.

 

cte blanchettSi Cate Blanchett, care a castigat un premiu Bafta la categoria “Cea mai buna actrita in rol principal”, gratie prestatiei din “Blue Jasmine”, a stralucit intr-o rochie de aceeasi culoare, cu accente argintii.

brangelinaAngelina Jolie si partenerul ei, Brad Pitt, s-au asortat, venind amandoi imbracati in costum. De altfel, ei au fost tinta unei glume, apreciindu-se ca adevaratul cuplu Brangelina nu a fost prezent la eveniment, fiind inlocuit de niste sosii “nu prea reusite”.

lupitaLupita Nyong’o a fost pata binevenita de culoare. De altfel, aceasta a facut senzatie si la editia de anul acesta a Globurilor de Aur cu tinuta ei.
oprahOprah nu putea sa lipseasca de la un asemenea eveniment. Ea a imbracat o rochie grena, care i-a pus in valoare bustul.

 

uma thurmanChiar daca a ales o rochie clasica, neagra, actrita Uma Thurman a facut senzatie, silueta ei fiind impecabila si la 43 de ani.