Tuesday , February 27 2024

Povestea tragica si fabuloasa din viata marelui actor Constantin Codrescu: Mama lui i-a otravit sotia

constantin codrescu

Este unul dintre marii actori ai Romaniei, supranumit vocea de aur a teatrului radiofonic. Constantin Codrescu are 82 de ani, a jucat in peste 50 de filme, in zeci de piese de teatru, a fost profesor, este si scriitor. Are insa si o poveste de viata senzationala.
Constantin Codrescu, in pelicula “Moara cu noroc”, film care a participat la Festivalul de la CannesMaestrul s-a retras de cativa ani din viata publica, dar nu inainte de a lansa doua carti autobiografice in care dezvaluie cateva din dramele vietii sale. Una dintre ele este insa de domeniul fantasticului. Constantin Codrescu a fost casatorit de patru ori, una dintre sotiile sale fiind chiar celebra actrita Marga Barbu.
Dar prima sa sotie a trait o experienta uluitoare: era otravita de soacra ei, adica de mama actorului. Femeia se simtea din ce in ce mai rau, avea dureri groaznice si nimeni nu intelegea ce se intampla. O intamplare paranormala avea sa-l faca pe actor sa-si dea seama de tragedie. “Doica mea l-a visat pe tatal sotiei mele, care era mort, spunandu-i sa-i salveze fata. Cand ne-a povestit visul am fost socati, pentru ca doica mea nu-l cunoscuse pe tatal sotiei”, a povestit maestrul. Dar adevarata drama avea sa fie in momentul in care a descoperit ca cea care-i otravea sotia era chiar mama lui. “A fost o experienta pe care nici n-am crezut ca o voi putea trai vreodata. Mama era un om complet nefericit atunci. Familia noastra traise in acele vreumuri clipe grele. In mintea ei, sotia mea era cea vinovata”, a marturisit Constantin Codrescu. Femeia mersese la o vrajitoare care ii daduse niste prafuri pe care i le punea in mancarea sotiei actorului si astfel o otravea putin cate putin, dezvaluie celebrul actor in romanul “Pribeag prin viata mea”. Din fericire, sotia lui a scapat cu viata, insa casnicia lor s-a incheiat.
Astazi, actorul de 82 de ani isi duce zilele, departe de “lumea dezlantuita” in care spune ca nu se mai regaseste, intr-o casuta de langa Capitala, alaturi de nepoti. Tine legatura cu “lumea” prin fiica sa si prin pagina sa de facebook, numita simplu “Codrescu Constantin”.
wowbiz.ro

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …