Tuesday , November 29 2022

Povestea tinerei care poate muri daca plange

Katie Dell este o tânără de 27 de ani din Flint, nordul Ţării Galilor, care este alergică la apă, o boală care afectează numai 35 de oameni în întreaga lume.
Katie este atât de alergică încât se teme că ar putea muri din cauza lacrimilor în momentul în care plânge. Katie a trebuit să renunţe la slujba ei, profesor de dans, pentru că transpiraţia îi provoca o reacţie extrem de dureroasă, scrie DailyMail.co.uk.
De asemenea, nu există posibilitate ca tânăra să facă baie în condiţiile în care cu cât se expune mai mult la apă, cu atât suferă arsuri mai grave pe întreaga suprafaţă expusă.
Katie precizează că se simte de multe ori prizoniera propriei vieţi şi ar avrea doar să stea în pat şi să plângă, dar ştie că această acţiune i-ar putea aduce moartea.
Mai mult, Katie spune că nu şi-ar dori să audă un prognostic în privinţa perioadei de viaţă pe care o mai are de trăit şi că a realizat că trebuie să trăiască cu această boală până în momentul în care se va descoperi un eventual antidot.
Primele simptome au apărut când Katie avea 16 ani şi a suferit o operaţie de înlăturare a amigdalelor. Doctorii consideră că boala s-a declanşat ca o reacţie la penicilina administrată în acea perioadă.
Andy, 32 de ani, soţul lui Katie a renunţat la jobul său pentru a fi supraveghetorul ei 24 de ore din 24.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …