Wednesday , November 30 2022

Poveste de dragoste emotionanta intre actorul Errol Flynn si printesa romanca Irene Ghica

El era un mare actor la Hollywood, ea o prințesă de 19 ani din România când s-au întâlnit. Istoria de amor dintre Errol Flynn și Irene Ghica a ținut prima pagină a ziarelor epocii în 1950.
Vestea că cei doi formează un cuplu nu a trecut neobservată în presa vremii, cu atât mai mult cu cât Errol Flynn avea 40 de ani iar Irene era practic abia ieşită din adolescenţă. Pe 16 noiembrie 1949, publicaţia The Milwakee Sentinel scria: “Errol Flynn s-a logodit cu o prinţesă adolescentă”. Nimic deosebit pentru un playboy de la Hollywood al acelor vremuri. Dar prinţesa era româncă, avea 19 ani şi era Irene Ghica, fiica prințului Ion Ghica, care decedase în urmă cu 12 ani într-un accident aviatic.
Povestea lor de dragoste a început în primăvara anului 1949, când cei doi s-au cunoscut la Paris, prin intermediul prietenilor. Prinţesa locuia la Paris împreuna cu mama ei, Ebi Donescu. Într-un interviu dat de cei doi, Errol Flynn declara că îi spune iubitei mai tinere cu 21 de ani “the geek” şi că “este o tânără româncă independentă şi bogată, cu cei mai frumoşi ochi albaştri din lume”. Povestea lor nu a avut şi happy-end întrucât, la momentul relaţiei cu prinţesa noastră, starul era deja… logodit oficial cu Patrice Wymoore. După câteva luni de relaţie cu Irene Ghica, cei doi s-au despărțit. Patrice Wymoore va deveni soţia actorului, a treia la număr, iar Irene Ghica s-a întors la Paris cu inima frântă.
EVZ.ro

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …