Wednesday , February 28 2024

Portia de Rossi il acuza pe Steven Seagal de hartuire sexuala. Ellen DeGeneres reactioneaza

Acuzatiile de hartuire sexuala din Cetatea Filmului continua sa curga. Actrita Portia de Rossi, cunoscuta din serialul “Ally McBeal”, sustine ca a fost hartuita sexual de Steven Seagal, cu ani in urma.
portia de rossi-ellen de generes

Intr-o postare pe Twitter, miercuri noapte, actrita, care este casatorita cu Ellen DeGeneres, scrie ca, in timpul unei auditii care avea loc in biroul lui Steven Seagal, acesta i-a spus ca e important ca intre actori sa fie atractie si in afara platoului de filmare, dupa care si-a deschis fermoarul de la pantalonii de piele pe care ii purta.
De Rossi povesteste ca a fost momentul in care a parasit imediat incaperea si si-a sunat impresarul, care i-a spus, oarecum incurcat: “Ei bine, nu stiam daca e pe gustul tau”.
Actrita nu a specificat cand anume a avut loc incidentul, nici pentru ce film.
Joi, Ellen DeGeneres, a distribuit mesajul postat pe Twitter de Portia de Rossi, scriind, la randul sau: “Sunt mandra de sotia mea”.
Nu este prima vedeta care il acuza pe Seagal, star al anilor ’80 – ’90, de hartuire sexuala. Si actrita Julianna Margulies si modelul Jenny McCarthy l-au acuzat pe actorul si producatorul Steven Seagal de comportament nepotrivit si hartuire sexuala.
In ultima perioada, din ce in ce mai multe actrite si modele au povestit public ca au fost hartuite sexual, campania capatand si un nume in mediul online #metoo. Totul a pornit de la acuzatiile aduse producatorului Harvey Weinstein.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …