Ponta, primul politician român care va fi ținta unui ”roast”. Micutzu este încântat

reportersite
02 august 2018, 12:01

Victor Ponta este primul politician care va fi subiectul unui „roast” în România, a anunţat miercuri actorul de stand-up comedy Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu.

puie„Roast”-ul este un tip de spectacol de comedie în care o persoană este ţinta glumelor mai multor invitaţi, pentru amuzamentul publicului.

Spectacolele de acest tip au scopul de a onora invitaţii într-un mod unic. Invitatul pe seama căruia sunt făcute glumele trebuie să aibă capacitatea de a le privi cu umor, fără a le considera insulte.

Evenimentul care îl va avea în centru pe fostul prim-ministru va avea loc pe 14 septembrie, iar locul şi invitaţii urmează să fie anunţaţi în aproximativ două săptămâni, a declarat Micutzu.

„El a acceptat după vreun an de când i-am propus. Am încercat cu mai mulţi politicieni, dar doar el a spus da. Nu ştiu exact care este motivul lui, eu doar m-am bucurat că a acceptat”, a mai spus comediantul.

El mai spune că probabil liderul grupării Pro România a fost de acord să participe la acest spectacol după ce a văzut show-ul de stand-up comedy „Despre Ponta şi Iohannis”, din 2014.

stirileprotv.ro