Wednesday , February 8 2023

Piesa "One Million" a Alexandrei Stan, suspectata ca e un plagiat

Fanii trupei de rap M&G susţin că piesa blondei Alexandra Stan “One Million” e inspirată din refrenul “Milioane” al favoriţilor lor, scrie “Libertatea”.
Discuţia a pornit de la câteva forumuri muzicale de pe internet şi a ajuns şi la urechile celor doi componenţi ai trupei M&G, una dintre cele mai vechi formaţii rap autohtone (înfiinţată în 1993): Mari şi Co.G. “Am aflat asta de la fani. Ce să zic, da, părere personală, nu-i o coincidenţă muzicală, îmi sună ca o adaptare a melodiei noastre, cel puţin partea instrumentală. Nu ne interesează scandalul, nu e genul nostru, dar nu pot să nu remarc faptul că refrenele sunt aproape identice, cu toate că stilurile sunt diferite”, ne-a mărturisit Gabriel Cordeanu, alias Co.G.
“Alexandra e o tipă foarte populară şi văd că piesa asta, în interpretarea ei, are cam un milion de vizionări pe YouTube, aşa că nu putem decât să-i mulţumim. Asta înseamnă că avem valoare. În plus, e loc pentru toţi pe piaţă. Totuşi, vreau să menţionez că noi am început promovarea pe internet a piesei noastre cu patru luni mai devreme decât ea”, a mai spus rapperul. Reprezentanţii Alexandrei Stan au refuzat să facă orice fel de declaraţii legate de acest subiect.

Vezi si

Roger Waters (Pink Floyd), invitat de Rusia să vorbească la ONU despre armele livrate Ucrainei

Rusia l-a invitat pe muzicianul englez Roger Waters, unul dintre fondatorii trupei Pink Floyd, să …