Tuesday , December 5 2023

Piesa "One Million" a Alexandrei Stan, suspectata ca e un plagiat

Fanii trupei de rap M&G susţin că piesa blondei Alexandra Stan “One Million” e inspirată din refrenul “Milioane” al favoriţilor lor, scrie “Libertatea”.
Discuţia a pornit de la câteva forumuri muzicale de pe internet şi a ajuns şi la urechile celor doi componenţi ai trupei M&G, una dintre cele mai vechi formaţii rap autohtone (înfiinţată în 1993): Mari şi Co.G. “Am aflat asta de la fani. Ce să zic, da, părere personală, nu-i o coincidenţă muzicală, îmi sună ca o adaptare a melodiei noastre, cel puţin partea instrumentală. Nu ne interesează scandalul, nu e genul nostru, dar nu pot să nu remarc faptul că refrenele sunt aproape identice, cu toate că stilurile sunt diferite”, ne-a mărturisit Gabriel Cordeanu, alias Co.G.
“Alexandra e o tipă foarte populară şi văd că piesa asta, în interpretarea ei, are cam un milion de vizionări pe YouTube, aşa că nu putem decât să-i mulţumim. Asta înseamnă că avem valoare. În plus, e loc pentru toţi pe piaţă. Totuşi, vreau să menţionez că noi am început promovarea pe internet a piesei noastre cu patru luni mai devreme decât ea”, a mai spus rapperul. Reprezentanţii Alexandrei Stan au refuzat să facă orice fel de declaraţii legate de acest subiect.

Vezi si

Prima reacție a lui Mircea Bravo după accident. Erau 4 în mașină, „nimeni nu a pățit nimic”

Mircea Bravo a reacţionat, luni, pe pagina sa de Instagram, în urma accidentului pe care …