Wednesday , December 7 2022

Phil Collins renunta la muzica din cauza unor probleme de sanatate

Phil Collins, unul dintre cei mai talentaţi muzicieni din lume, a anunţat că se retrage din muzică, ca urmare a unor probleme medicale persistente, care îl împiedică să continue să cânte şi să compună, anunţă revista People.
Potrivit revistei, Collins are dureri de spate ca urmare a unei vertebre dislocate, şi-a pierdut o parte din auz şi poate cu greu să îşi mai ţină în mână beţele de la tobă, ca urmare a unor probleme ale sistemului nervos.
Zeci de ani de rock and roll şi-au lăsat amprenta asupra lui Collins – de la uzura corporală la durerea cauzată de înţepăturile constante din partea criticilor.
După şapte premii Grammy, 13 hituri şi un Oscar pentru o melodie de pe coloana sonoră a producţiei Disney ‘Tarzan’, muzicianul britanic a decis să pună capăt relaţiei cu industria muzicală.
“Eu nu fac parte cu adevărat din acea lume şi nu cred că cineva îmi va simţi lipsa”, a declarat Collins, 60 de ani, pentru revista FHM, preluată de Time. “Sunt cu mult mai fericit să mă scot din scenariu în întregime”, a precizat el.
Collins, care locuieşte în Elveţia, adaugă: “Îmi pare rău că totul a avut atâta succes. Sincer, nu am vrut să se întâmple aşa. Nu este surprinzător că oamenii au ajuns să mă urască”. (sursa: Agerpres)

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …