Sunday , January 29 2023

Peste 600.000 de vizitatori au platit pentru a vedea rochia de nunta a ducesei de Cambridge

Rochia purtat\ de Kate Middleton, duces\ de Cambridge la nunta secolului cu prin]ul William a fost expus\ în aceast\ var\ la Palatul Buckingham unde a atras numero[i vizitatori care au pl\tit în total aproape 10 milioane de lire sterline pentru a o vedea, iar o parte din bani vor fi dona]i în scopuri caritabile, conform cotidianului The Daily telegraph.
Peste 600.000 de persoane au admirat rochia de nunt\ a lui Kate Middleton în cele 10 s\pt\mâni în care a fost expus\. Pre]ul unui bilet pentru a vedea rochia a fost de 17,50 lire sterline. Aceast\ expozi]ie a fost închis\ luni, iar organizatorii nu au dat înc\ publicit\]ii suma total\ a încas\rilor înregistrate.
Majoritatea banilor ob]inu]i vor fi dirija]i c\tre fondul pentru men]inerea Colec]iei Regale de art\, iar o parte vor fi folosi]i pentru ac]iuni de binefacere, conform dorin]ei exprese a ducesei de Cambridge.

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …