Tuesday , May 17 2022

Penelope Cruz vrea să joace cu soțul său, Javier Bardem, într-un musical

Penelope Cruz ia în calcul varianta de a juca alături de soţul său, Javier Bardem, într-un musical. Ei au mai jucat împreună în 2008, în producţia ”Vicky Cristina Barcelona”.

Iar acum actriţa în vârstă de 47 de ani şi-a dezvăluit această intenţie interesantă. Vedetei i-a venit ideea după ce l-a văzut pe Bardem lângă Nicole Kidman, în ”Being the Ricardos”: ”Mi-am văzut soţul cântând şi mi se pare a fi foarte talentat. La fel m-am simţit când am jucat în ”Nine”, habar nu aveam că pot să cânt, dar m-a convins Rob Marshall şi am reuşit.”

”Am dansat 18 ani, sunt un fan al dansului şi al muzicii, e o artă atât de nobilă, îmi place poate mai mult decât filmul. Sper să pot repeta experienţa, a declarat Penelope.

Actriţa e încântată de ideea unui musical alături de soţul său şi de filme care să poată fi vizionate şi de copii, fiindcă, se plânge vedeta, ”nu le pot arăta ”Mame paralele””. Javier şi Penelope au doi copii, pe Leo, în vârstă de 10 ani şi Luna, în vârstă de 8 ani .

okmagazine.ro

Vezi si

VIDEO. Momentul în care prezentatoarea TVR se pregăteşte să anunţe votul juriului la Eurovision şi nu e lăsată să intre în direct

Eda Marcus, prezentatoare TVR, a publicat pe Instagram înregistrarea cu momentul “Bucharest is calling”, consternarea …