Thursday , May 13 2021

Penelope Cruz ar putea naste al doilea copil in Spania

penelope cruz gravida cu al doilea copil

Actriţa spaniolă Penelope Cruz ar putea să nască cel de-al doilea copil al său în Spania, şi nu în Statele Unite, unde a venit pe lume primul băieţel al vedetei, Leo Encinas, în ianuarie 2011, scrie presa iberică.
Potrivit cotidianului La Razon, există indicii clare că Penelope Cruz, care se află în ultima perioadă a sarcinii, a ales să nască la o clinică din Spania.
Primul copil al cuplului Penelope Cruz – Javier Bardem, Leo Encinas, s-a născut în ianuarie 2011 la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.
Actrita este în ultimul trimestru de sarcină, însă nu există informaţii clare privind data la care ar putea să devină mamă pentru a doua oară.
În februarie, presa internaţională a anunţat că Penelope Cruz şi actorul Javier Bardem aşteaptă al doilea copil, cel mai probabil actriţa fiind atunci în trei luni de sarcină.
Penelope Cruz şi Javier Bardem s-au căsătorit în iulie 2010.
Penelope Cruz, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul “Totul despre mama mea”, pe care mentorul său l-a lansat în 1999. A fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din “Volver”, tot sub semnătura lui Almodovar, dar şi în 2010, pentru interpretarea din musicalul “Nine”. Printre filmele în care a mai jucat se numără “Belle Epoque” (1992), “Deschide ochii” (1997), “Femeia mereu deasupra” (2000), “Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) şi “Nu te mişca” (2004). Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, “Vicky Cristina Barcelona”) şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei – Walk of Fame – din Hollywood.
Javier Bardem, în vârstă de 43 de ani, a fost şi el nominalizat la Oscar, în 2001, pentru rolul “Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas/ Before Night Falls” (2000) şi a obţinut prestigioasa statuetă în 2007, pentru rolul din “Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men”, regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen. În 2010, Bardem a primit premiul pentru interpretare la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul “Biutiful”, de Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat în 2011 şi la premiul Oscar. Starul spaniol s-a remarcat şi în alte pelicule de succes, precum “Vicky Cristina Barcelona”, “Dragoste în vremea holerei”, “Fantomele lui Goya”, “Colateral”, “Marea dinlăuntru/ Mar Adentro” şi “Sânge fierbinte”. Anul trecut, actorul a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame.

Vezi si

Dua Lipa, marea câștigătoare a Galei Brit Awards. Eveniment-pilot la Londra, cu mii de spectatori, fără distanțare și mască

Dua Lipa a fost marea câştigătoare la ediţia din acest an a galei Brit Awards, …