Sunday , January 29 2023

PE 30 NOIEMBRIE SE DESCHIDE PATINOARUL ICE DREAM, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Așa cum și-a obișnuit clienții, în sezonul rece, Iulius Mall Suceava dă startul distracţiei de iarnă şi îi aşteaptă pe pasionaţii sportului pe gheaţă la Ice Dream. Miercuri, 30 noiembrie 2016, se redeschide patinoarul preferat de suceveni, indiferent de vârstă. 

 patinoar Iulius Mall Suceava 02

Iulius Mall le propune tuturor sucevenilor și nu numai să se bucure de zilele libere naționale la patinoar. De miercuri, 30 noiembrie 2016, patinoarul Ice Dream îi așteaptă pe iubitorii mișcării pe gheață la baza turnului Iulius Mall Suceava. Arena se întinde pe o suprafață de 1.000 mp şi poate găzdui până la 200 de persoane simultanIce Dream este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 21.30.

Pentru recreerea dintre sesiunile de shopping, amatorii sportului pe patine vor petrece clipe antrenante și distractive, alături de prieteni și de familie, pe ringul alb. Iulius Mall Suceava completează, astfel, oferta de posibilități de petrecere a timpului liber pentru clienții săi, cu destinația preferată de distracție pe timp de iarnă. În plus, doritorii se vor bucura de sesiuni de mișcare pe gheață la aceleași prețuri ca şi în anii trecuți. O sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru 5 leidacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi. Iar pentru a se distra în voie, își pot lăsa hainele la garderobă, contra sumeide 1 leu. 

Patinoarul Ice Dream beneficiază de tehnologie performantă de răcire şi menţinere a gheţii, fiind funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

 

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …