Sunday , March 3 2024

Patriciu si-a concediat tot personalul din casa. I-a acuzat pe angajati de furt si i-a dus la detectorul de minciuni

O fosta angajata a lui Dinu Patriciu, o femeie care a lucrat peste cinci ani in casa magnatului, s-a hotarat sa vorbeasca, in premiera pentru cancan.ro, despre umilinta la care a fost supusa in ultima perioada a contractului ei in casa omului de afaceri.
Dezvaluirile femeii sunt uluitoare si scot in evidenta o schimbare majora a comportamentului omului de afaceri in ultima perioada. Angajata a lucrat pentru Dinu Patriciu mai bine de cinci ani, in care totul a decurs absolut normal, in termeni mai mult decat civilizati. Femeia spune insa ca, dupa plecarea de la resedinta de la Snagov a doamnei Dana Patriciu – in luna septembrie a anului trecut – lucrurile au luat-o razna. Mai intai, personalul a crezut ca a fost vorba despre o plecare temporara a sotiei milionarului si nu si-au facut probleme. Mai ales ca aceasta a parasite casa purtand doar doua geamantane, unul mic si unul mare. O vreme, lucrurile au parut a decurge firesc. Doar o vreme.
Din marturisirile femeii care a lucrat pentru Dinu Patriciu, reiese ca in casa atmosfera a devenit tensionata cam din primavara acestui an, culminand cu lunile iulie si august, perioada pentru care angajatii – implicit femeia care a rupt tacerea- nici nu si-au mai primit salariile. Si asta pentru ca subit, toti membrii personalului au fost acuzati de disparitia a cateva obiecte foarte valoroase, care i-ar fi apartinut doamnei Dana Patriciu: mai exact cateva ceasuri in valoare totala de aproximativ un million de euro! “Ne-a obligat sa mergem la detectorul de minciuni si noi nici macar nu stiam de ce suntem acuzati” si-a amintit femeia. “Abia cand am facut testul, din intrebari am dedus ca din casa au disparut niste ceasuri foarte valoroase ale doamnei. Am facut testul, dar nici pana in ziua de azi nu stim ce rezultate au fost” a sustinut femeia. Ea si-a mai amitit ca, in acea perioada, unul dintre bodyguarzii omului de afaceri le-a luat amprentele tuturor celor sapte angajati. Mai mult, le-a luat si le-a controlat cu mare atentie telefoanele personale. Fosta angajata a magnatului sustine ca acest demers a fost facut pentru a fi depistate eventuale personae din randul angajatilor care ar tine legatura cu doamna Dana Patriciu.
Toate “anchetele interne” nu au avut un rezultat concret. Sau cel putin el nu le-a fost comunicat direct angajatilor. Cert este ca ei nu si-a mai primit salariu pe o luna, apoi pe o alta. Femeia spune ca nu a reusit sa discute cu Dinu Patriciu despre aceasta situatie, pentru ca intoatdeauna “intermediar” era o alta personae: o chinezoaica.(nr – este vorba despre Melanie Anne Chen, sefa DP Holding, femeie care controleaza toate afacerile magnatului. In ultima perioada Dinu Patriciu si Melanie au devenit de nedespartit).
Aceasta se instalase la resedinta de la Snagov a milionarului si, spune fosta angajata, orice aspect financiar trebuia discutat doar cu ea. Iar ea…nu stia romaneste. Dupa a doua luna in care personalul nu si-a primit salariile, intentia angajatorului devenise clara. Cei sapte angajati ai celui mai bogat om din Romania si-au facut bagajele si au parasit resedinta de la Snagov, fara sa fie platiti. “Domnul Patriciu era mereu foarte agitat. In cinci ani cat am lucrat la dumnealui nu l-am vazut asa si nimeni nu se astepta la asa ceva din partea unui om ca el. Ceva trebuie sa se fi intamplat. Nu stiu daca are legatura cu chinezoaica, dar stiu ca eui nu am gresit cu nimic. Nu am furat, nu am mintit, nu am facut nimic gresit. Nu am vorbit la telefon cu doamna Patriciu, a existat doar un schimb de mesaje. Doamna aflase ca in casa locuieste o alta femeie, a vrut doar o confirmare. Atata tot. nu stiu daca asta mi se trage tot ce am patimit, dar nu e exclus” a mai spus fosta angajata.

Vezi si

VIDEO. Activiști PETA au întrerupt prezentarea Victoriei Beckham la Paris Fashion Week

Activişti ai grupului pentru drepturile animalelor PETA au perturbat, vineri, prezentarea de modă a Victoriei …