Wednesday , October 5 2022

Patriciu s-a intors in mare taina in Romania (FOTO)

patriciu romania

Dupa ce a depasit cu bine perioada post-operatorie, Dinu Patriciu da semne ca vrea sa se intoarca in mediul afacerilor. Prioritatea ramane, desigur, procesul intentat de sotia Dana, o batalie in justitie care se anunta inca de pe acum extrem de lunga si obositoare.
patriciu1Odata ce a terminat perioada recuperatorie la Milano, Patriciu s-ar fi refugiat la resedinta pe care o detine la Londra. Zilele trecute insa, pentru a reintra in circuit, fostul mogul de presa a facut o vizita fulger si in mare secret in tara noastra.
A locuit la vila sa din Primaverii, a mers la biroul sau si la cateva din firmele pe care le detine, unde s-a intalnit cu diversi parteneri de afaceri si avocati, dar s-a programat si la o clinica privata, pentru a efectua cateva analize de rutina.
Din imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro se poate observa ca Patriciu afiseaza un tonus bun. Mai slab cu aproape 40 de kilograme in urma operatiei, afaceristul pare sa fi trecut foarte bine peste momentul de cumpana de la finalul anului trecut, cand a suferit o interventie delicata, un transplant de ficat care i-a salvat practic viata.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …