Wednesday , October 5 2022

Patricia Kaas, fermecata de Remus Truica

Patricia Kass a scris în cartea ei autobiografică totul despre aventura pe care a avut-o în România cu miliardarul Remus Truică.
Franţuzoaica a descris cu lux de amănunte toate momentele memorabile pe care le-a trăit alături de Remus şi a descris cu oarecare strângere de inimă frustrarea că miliardarul era însurat şi avea două fetiţe. “Era odată un tânăr care atunci când şi-a serbat ziua de naştere a vrut să-i fiu oaspete de onoare. Şi-a dorit enorm să cânt pentru el. La el acasă, în frumoasa lui ţară. Nici nu am aterizat bine şi gazda ne-a invitat la cină într-un restaurant situat pe malul unui lac maiestuos, la câţiva kilometri de Capitală. Gazda noatră vorbea franceza fluent, la fel şi germana şi, fireşte, engleza. Ştia o groază de lucruri despre mine, mă sorbea din priviri. Eu una, am remarcat-o pe tânăra şi drăguţa lui soţie, aflată lângă el. A doua zi a fost nelipsit de la repetiţii. Gentelmanul milionar se transformase într-un comisionar, îi făcea mare plăcere să se ducă ba după o cafea, ba după un prelungitor şi, desigur, se îngrijea să nu îmi lipsească nimic. M-a răsfăţat cu trabucuri şi vinuri fine. Eram în al nouălea cer. A doua zi m-a condus cu un bolid roşu de la hotel la aeroport. Drumul a fost ocazia unei declaraţii de dragoste ca la carte. Am schimbat numere de telefon ca doi adolescenţi. SMS-urile noastre s-au tot îndesit. Deveneau tot mai elocvente. Mă străduiam să nu uit că e însurat, că are două fetiţe”, a scris Patricia în cartea sa.
Prima noapte de amor dintre cei doi nu a scăpat nedescrisă, iar Patricia a fost extrem de mulţumită de modul în care a s-au petrecut lucrurile. “Îmi trimitea flori de trei ori pe zi. Unul să-mi ureze bună dimineaţa, al doilea ca să-mi ţină companie de-a lungul zilei şi ultimul ca să-mi îndulcească viaţa. Am cinat împreună, era nostim, năstruşnic aproape. Da, i-am căzut în braţe în acea seară. Eram aproape îndrăgostită, Aproape… Amantul meu a devenit preocuparea mea cotidiană. Era un amant desăvârşit. Făcea dragoste de minune. Avea totdeauna să-mi povestească o mie de lucruri. Eram inseparabili”, a dezvăluit solista în cartea sa. (Cancan)

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …