Thursday , September 23 2021

Patricia Kaas, despre fostul consilier al lui Adrian Năstase: Este foarte bun la pat

Celebra cântăreaţă franceză Partricia Kass a povestit în cartea sa autobiografică, ce va fi lansată în perioada următoare, aventura pasională pe care a avut-o cu fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, Remus Truică, relatează Cancan.
Cântăreaţa a dezvăluit că milionarul român a făcut parte din experienţele ei amoroase neplăcute deoarece acesta a tratat-o ca pe un trofeu, iar idila lor a luat sfârşit mult mai repede decât s-a aşteptat.
Truică a avut o aventură cu Patricia Kaas în vara lui 2010, după ce acesta a invitat-o să cânte la petrecerea sa aniversară de 40 de ani, la vila sa de la Snagov.
Cântăreaţa a scris că, în timpul în care au fost împreună, a fost tratată ca o regină, cu buchete de flori, cuvinte dulci, avion privat închiriat numai pentru ea şi multă, multă grijă. Franţuzoaica a mai dezvăluit că fostul consilier al lui Năstase este foarte bun la pat şi nu se mai săturau unul de celălalt.
Relaţia lor nu a durat însă, deoarece afaceristul a pus capăt “iubirii de-o vară” şi din toamna lui 2010 a încetat să o mai sune sau să dea vreun semn de viaţă, întorcându-se la familia sa şi frângându-i acesteia inima.
Remus Truică este însurat şi tată a două fetiţe gemene. Deţine afaceri foarte profitabile, fiind printre altele asociat al unei companii aeriene de transport pasageri cu elicoptere. Multimilionarul are un apartament în Monte Carlo, o vilă în Caraibe, un iaht în valoare de şapte milioane de euro şi o colecţie de maşini în valoare totală de peste un milion de euro.

Vezi si

Serial Netflix filmat în România, cu Catherine Zeta-Jones. E continuarea filmului „Familia Adams”

Actorul român George Burcea (33 de ani) a fost ales să joace într-o producție Netflix, …