Thursday , May 30 2024

Partea de adevar a Biancai: "Cristea m-a cerut de nevasta la Paris"

bianca-cristea

Bianca Drăguşanu a avut o escapadă la Paris cu fostul său iubit, jucătorul de fotbal Adrian Cristea, ceea ce l-a făcut pe soţul roşcatei, Victor Slav să ia decizia de a divorţa.
Vedeta a vorbit, la o emisiune de la Acasă TV, despte ceea ce s-a întâmplat la Paris, dar şi despre lucrurile care s-au întâmplat în viaţa ei în ultima perioadă.
“În prima zi la Paris cu Adi, am luat cina la restaurant, iar apoi a încercat să mă ducă în locurile unde mai fusesem cu doi ani înainte. A încercat să mă recucerească. Seara, remuşcările şi-au făcut loc în inima mea. Mă trezeam din oră în oră…”, a declarat Bianca Drăguşanu.
“Am încercat să schimb biletul, dar nu am reuşit. Mi-am dat seama că sunt prinsă într-o capcană”, a adăugat ea.
Roşcata a dat de înţeles că nu a întreţinut relaţii sexuale cu Adrian Cristea la Paris.
“Nu am funcţionat normal. Comunicarea dintre mine şi Adi a fost defectuoasă. Mă gândeam cum să ajung acasă şi la ce face Victor… Cristea a încercat să mă readucă la o stare normală. Am mâncat împreună, dar eu nu i-am făcut nicio poză cât am stat acolo”, a explicat vedeta.
“Adi mi-a cerut să renunţ la Victor pentru el. Nu a fost prima oară. mi-a cerut de multe ori asta… Da, m-a cerut în căsătorie. Mi-a spus că sunt singura femeie pe care o iubeşte şi cu care vrea să se căsătorească. Răspunsul s-a văzut pe mine…”, a dezvăluit Bianca Drăguşanu.
“Experienţa de la Paris m-a făcut să cred că Adi nu are ce căuta în viaţa mea. Îmi mai trimite mesaje. E omul care nu a avut nimic de pierdut. A fost egosit. M-am simţit trădată şi folosită din nou de Cristea… I-am cerut să nu-mi mai scrie şi i-am blocat şi numărul de telefon”, a mărturisit roşcata.
“Cât timp Adi a fost plecat în Belgia, timp de câteva luni, am fost foarte fericită cu Victor. Relaţia noastră a început să se strice când Cristea a venit în ţară”, a încheiat ea.

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …