Friday , April 19 2024

Paris Hilton, data în judecata pentru 35 de milioane de dolari din cauza unor mese

Paris Hilton
Paris Hilton a fost dat\ în judecat\ de o companie specializat\ în fabricarea extensiilor de p\r, care solicit\ plata unor daune de 35 de milioane de dolari, acuzând-o pe starleta american\ c\ a purtat me[ele unei firme concurente, în anul 2008, informeaz\ accesshollywood.com.
Compania Hairtech International Inc. solicit\ daune de 35 de milioane de dolari, de 10 ori mai mult decât suma cu care a fost pl\tit\ Paris Hilton, care a fost v\zut\ la o petrecere, în 2008, purtând extensii fabricate de o firm\ concurent\.
Compania american\ sus]ine, totodat\, c\ Paris Hilton a lipsit de la o petrecere organizat\ special pentru a promova acele me[e, deoarece se afla la închisoare, în anul 2007, cauzându-i pierderi de 6,6 milioane de dolari. În 2007, Paris Hilton a petrecut 23 de zile în închisoare, dup\ ce a fost re]inut\ de dou\ ori de poli]ia american\ conducând f\r\ permis, într-o perioad\ în care se afla în regim de eliberare condi]ionat\, dup\ ce fusese acuzat\ de conducere neglijent\.
Justi]ia american\ urmeaz\ s\ analizeze cazul [i s\ decid\ suma pe care Paris Hilton va trebui s\ o pl\teasc\, dac\ se va dovedi c\ starleta american\ este vinovat\.
Paris Hilton, mo[tenitoarea celebrului lan] hotelier, a fost dat\ în judecat\ [i de o companie de film de la Hollywood, în 2008, pe motiv c\ nu [i-a îndeplinit sarcinile legate de promovarea unui film în care a jucat, “National Lampoon’s Pledge This!”. Paris a interpretat rolul principal în comedia “National Lampoon’s Pledge This!”, regizat\ de ea, a c\rei ac]iune se petrece într-un colegiu din Statele Unite.
Hilton a vrut s\ prezinte pelicula în cadrul Festivalului de la Cannes din mai 2005, îns\ a anun]at c\ a ratat premiera filmului din cauza divergen]elor cu produc\torii în privin]a scenelor de nuditate din acesta. Worldwide Entertainment Group Inc a intentat un proces împotriva mo[tenitoarei lan]ului hotelier Hilton, la Tribunalul din Miami (locul în care a fost filmat\ pelicula, n.r.), motivând c\ Paris a primit un milion de dolari pentru “serviciile actorice[ti” [i pentru “promovare [i publicitate rezonabile”.
Un judec\tor american a decis c\ starleta nu va trebui s\ pl\teasc\ daune de 8,3 milioane de dolari, a[a cum au cerut produc\torii acestui film, ce a rulat în doar 20 de cinematografe americane, urmând s\ se pronun]e printr-o decizie viitoare asupra sumei pe care Paris Hilton va trebui s\ o pl\teasc\.

Vezi si

Ucraina îl decorează pe actorul Alain Delon pentru a-i mulţumi pentru sprijinul acordat

Ucraina a decis să îi acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i …