Sunday , May 26 2024

Paris Hilton, arestată pentru posesie de cocaină

Paris Hilton a fost arestata vineri, la Las Vegas
Paris Hilton a fost arestată vineri noaptea în Las Vegas sub acuzaţia de posesie de cocaină după ce maşina în care se afla a fost oprită de poliţie, au anunţat autorităţile locale, informează sâmbătă agenţia Associated Press.
Vedeta a fost transportată la centrul de detenţie Clark County, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Las Vegas, Marcus Martin. Ea a fost ulterior eliberată pe cauţiune.
Hilton, în vârstă de 29 de ani, se afla într-o maşină condusă de un prieten când a fost oprită vineri noaptea de poliţişti, după ce aceştia au observat că din autoturism ar ieşi fum de marijuana, a explicat reprezentantul poliţiei.
Poliţiştii au găsit asupra lui Paris Hilton ceea ce părea a fi un drog şi care, în urma testelor, s-a descoperit că era cocaină, a precizat Martin, fără a putea spune despre ce cantitate este vorba.
Hilton a fost recunoscută de trecători, iar în zona unde maşina a fost trasă pe dreapta s-a adunat rapid o mulţime de curioşi.
Comandantul de poliţie Wayne Holman a precizat ulterior că Hilton a fost eliberată în primele ore ale zilei de sâmbătă, fără a putea spune cât timp a stat vedeta închisă şi nici când a fost stabilită o posibilă dată a procesului.
Bărbatul care se afla la volanul maşinii a fost arestat sub acuzaţia de conducere sub influenţa drogurilor.
Hilton a mai fost arestată o dată în această vară sub suspiciunea de posesie de marijuana după meciul de Cupă Mondială Brazilia-Olanda din Port Elizabeth, Africa de Sud. Cazul a fost atunci închis în urma unei audieri în instanţă care a avut loc la miezul nopţii.
În 2007, Hilton nu a respins acuzaţiile de conducere sub influenţa alcoolului şi a fost condamnată la 45 de zile de închisoare. După ce a petrecut 23 de zile în detenţie, Hilton i-a mărturisit realizatorului de televiziune Larry King că această experienţă a făcut-o să reevalueze rolul distracţiei în viaţa sa. Ea a spus atunci că vrea să ajute ”la strângerea de bani pentru copii şi pentru (tratarea) cancerului la sân şi a sclerozei multiple”, reaminteşte AP.(ImpactNews)

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …