Tuesday , December 5 2023

Paris Hilton a descoperit sensul vietii: copiii

Paris Hilton a spus ca î[i dore[te sa aiba copii, dupa ce a petrecut mai mult timp cu Shae, fiica în vârsta de [apte ani a prietenului ei, Cy Waits, potrivit femalefirst.co.uk.
Paris Hilton crede ca este minunat faptul ca a crescut împreuna cu cei doi fra]i ai ei, a[a ca s-a gândit s\-[i întemeieze o familie împreuna cu iubitul s\u, Cy Waits, proprietarul unui club de noapte din Las Vegas.
“Sa ai copii este sensul vie]ii [i chiar cred asta. Cu siguran]a vreau sa am mai mul]i copii, pentru ca a fi singur la p\rin]i este greu [i întotdeauna mi-a pl\cut sa cresc într-o familie mare”, a spus starleta.
În acesta perioad\, Paris Hilton petrece mult timp cu fiica lui Cy Waits [i considera ca feti]a este cea mai buna prietena a ei.
Într-un interviu pentru RadarOnline.com, Paris a spus ca Shae este o feti]a dulce [i de[teapt\, pe care o iube[te foarte mult.
“Iube[te animalele, la fel ca mine. Este de[teapta [i foarte matur\. Ne place sa mergem la magazin sa ne juc\m cu animalele de vânzare, sa mergem la circ, sa ne juc\m. Este distractiv, ca [i cum a[ avea cea mai buna prietena în miniatur\”, a spus Paris.
Starleta a declarat recent ca vrea s\-[i schimbe stilul de via]a petrec\re] [i ca nu-i place nimic mai mult decât sa petreaca seri lini[tite împreuna cu Cy [i Shae.
“St\m câteva zile pe s\pt\mâna în Las Vegas. Mergem sa o vedem [i când st\m acolo este complet diferit fa]a de ce f\ceam în trecut când mergeam la Vegas. G\tim cina acas\. Ne juc\m cu iepurii din gr\din\. Facem lucruri normale, mergem la film, ne relax\m [i o preg\tim sa mearga la [coal\”, a mai spus Paris.

Vezi si

VIDEO. Julia Roberts, huiduită la televiziune în Marea Britanie, când s-a declarat fan Manchester United

Julia Roberts (56 de ani) a fost invitată la un talk-show din Marea Britanie și …