Wednesday , February 1 2023

Părinţii Mădălinei renunţă să-şi mai vadă nepotul

După ce mai bine de un an s-au luptat cu ginerele lor pentru a avea dreptul să îşi vadă nepotul, se pare că acum părinţii Mădălinei Manole sunt pregătiţi să renunţe la procese şi scandaluri.
“Am făcut un consiliu de familie şi le-am spus copiilor, lui Marian, fiul nostru, şi soţiei lui că, decât să facem infarct în faţa casei Mădălinei (şi a copilului fiicei nostre de la Otopeni), mai bine renunţăm. Vom da un comunicat de presă în care vom spune că ne oprim şi că-l lăsăm pe Petru Mircea să-şi crească copilul, iar noi ne vom ruga la Dumnezeu şi atât! Hotărârea noastră asta este: dacă nu se va reveni la programul cerut de noi, un program care să nu-l streseze pe nepoţelul nostru, noi renunţăm! Dumnezeu îl va creşte pe nepoţelul nostru şi, deşi ne doare sufletul, mai bine renunţăm noi!” a spus tatăl Mădălinei pentru ziarul Ring.
“Nu-mi pot permite să-l iau dimineaţa la 11.00 şi să-l aduc seara la ora 19.00. Este un copil! Nu vine vara, nu-i promenadă să ne plimbăm cu el de mână pe acolo! Trebuie, mai întâi, să mergem de câteva ori, până se acomodează copilul cu noi. Judecătorii (nr- cele două judecătoare, probabil mame, din complet) ar fi trebuit să înţeleagă acest lucru. Dar, dacă aşa a dorit această onorată instanţă, noi acest lucru nu-l vrem! L-am rugat pe avocat să facă recurs. Dacă poate, bine, dacă nu, noi renunţăm categoric! Chiar cu durerea şi dorul după nepoţelul nostru care şi-a pierdut mama şi acum nu poate să ne vadă nici pe noi! Dar noi nu vrem să ne traumatizăm nepotul, pe băieţelul fetei noastre, Mădălina Manole, şi să ne traumatizăm şi pe noi, alergând pe drumuri de colo colo! Nu, asemenea decizie noi nu o acceptăm, chiar dacă vom renunţa la a ne mai vedea nepotul!” a mai adăugat tatăl “fetei cu părul de foc”.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …