Wednesday , October 5 2022

Parintii Madalinei Manole au dreptul sa-si viziteze nepotul

Judectoria Buftea a decis ca in al doilea weekend al fiecarei luni, copilul sa stea alaturi de bunici in locuinta lor de la Ploiesti.

De asemenea, in vacantele de iarna si de vara, micutul va mai sta alaturi de bunici o saptamana, respectiv trei saptamani.
Sentinta, insa, nu este definitiva. Atat parintii Madalinei, cat si sotul, Petru Mirecea, o pot contesta la tribunal.
Pe parcursul acestui proces, tatal Madalinei Manole a sustinut ca fostul sot al artistei, Petru Mircea, nu ar fi tatal biologic al copilului si ca micutul ar fi rodul unei fertilizari in vitro la Maternitatea Giulesti. Petru Mircea nu se opune intentiei lui de a-si vedea nepotul, insa copilul se afla la bunicii paterni, la Botosani, astfel ca parintii Madalinei Manole nu-l pot vedea.
In acest proces au fost administrate probe, au fost audiati martori si a fost realizata o ancheta sociala acasa la parintii artistei, la Ploiesti, “pentru ca autoritatile trebuie sa stie cu exactitate conditiile de care va dispune micutul daca va fi dus de bunici la ei acasa”.
Dupa moartea Madalinei Manole, acuzatiile au curs de-o parte si de alta intre rudele ei. Parintii cantaretei au ajuns chiar sa il acuze, mai voalat sau chiar direct, pe sotul acesteia de omor. Parchetul a rezolvat insa aceasta problema legal si a anuntat ca in cazul mortii artistei e vorba de sinucidere.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …