Monday , March 4 2024

Parintii lui Michael Jackson vor divorta dupa o casnicie de 60 de ani

.
P\rin]ii cânt\re]ului Michael Jackson – Katherine Jackson [i Joe Jackson – vor divor]a dup\ o c\snicie de 60 de ani, potrivit unor informa]ii ap\rute în presa britanic\, informeaz\ dailymail.co.uk.
P\rin]ii “regelui muzicii pop” vor divor]a, deoarece Katherine Jackson nu ar mai suporta “comportamentul crud” al so]ului ei, Joe Jackson, dup\ moartea fiului lor, Michael Jackson, decedat pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, în urma unui stop cardiac.
Katherine [i Joe Jackson s-au desp\r]it în urm\ cu cinci ani [i de atunci locuiesc separat, îns\ Katherine Jackson a decis s\ depun\ actele de divor] abia dup\ ce so]ul ei Joe, în vârst\ de 81 de ani, a sugerat într-o serie de declara]ii c\ ea este vinovat\ de moartea fiului lor.
Joe Jackson, acuzat c\ l-ar fi abuzat pe Michael Jackson în copil\rie, a declarat în luna iunie: “Am rugat-o s\ mearg\ acolo [i s\ se mute cu el, îns\ ea a refuzat, spunând c\ Michael avea nevoie de intimitate”.
Katherine Jackson a reac]ionat imediat, prin intermediul unei declara]ii f\cute de purt\toarea ei de cuvânt: “Declara]ia [i comportamentul lui Joe Jackson fa]\ de Katherine Jackson sunt scandaloase”.
Referindu-se la abuzurile comise asupra fiului lor în copil\rie, aceea[i purt\toare de cuvânt a ad\ugat: “Toat\ lumea [tie cine este cu adev\rat Joe Jackson, iar el pare c\ nu vrea s\ ne lase s\ uit\m acest lucru”.
Potrivit tabloidului britanic Daily Star, acea declara]ie a so]ului ei a fost pic\tura care a umplut paharul. “S-a l\sat umilit\ de el prea mult timp. E furioas\. Nu mai exist\ cale de întoarcere”, a declarat aceea[i surs\.
Katherine Jackson a fost desemnat\ tutorele unic al celor trei copii ai megastarului – Prince Michael, în vârst\ de 13 ani, Paris, în vârst\ de 12 ani, [i “Blanket”, în vârst\ de opt ani – care locuiesc împreun\ cu bunica lor, în re[edin]a acesteia din Encino din California. Joe Jackson locuie[te în Las Vegas.
De[i tr\ie[te separat de so]ul ei de peste cinci ani, Katherine Jackson a respins pân\ de curând ideea unei încheieri legale a mariajului, deoarece în calitate de membr\ a cultului religios Martorii lui Iehova, ea nu crede în divor].
Katherine [i Joe Jackson, p\rin]ii a nou\ copii, s-au c\s\torit în noiembrie 1949 [i au împreun\ 26 de nepo]i.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …